God of War (2018) PC, PS4, PS5

Kratos pontot tett a görög mitológia végére, és a fagyos északra költözött.

Már tölthető a God of War magyar szinkronja

Elérhetővé vált a játék PC-s verziójához a rajongói szinkron mod, amelyben ismert színészek szólaltatják meg az ismert, ikonikus karaktereket. A mod teljesen ingyenes, mégis minőségi munka.

Távozik a Sony Santa Monicatól Rafael Grassetti

A művész 10 évet töltött el a stúdiónál, és a két utóbbi God of War-játékokon dolgozott. Hogy pontosan hol és mikor folytatja a pályafutását, nem árulta egyelőre el.

Májusban kivezetik a PlayStation Plus Collectiont

A PlayStation Plus előfizetés mellé járó válogatott játékcsomag címeit májusig még beválthatjuk, utána azonban megszűnik a PlayStation Plus Collection.

Megvannak a Steam Awards győztesek

Az eredményben mondhatni, hogy nincs sok meglepetés, azonban nehéz vitatkozni a győztes játékokkal.

2022 legjobb játékai - szerintünk

Az olvasói év játéka-szavazásunk eredményeit már láthattátok, de a szerkesztőségen belül is készültünk egy összesítéssel. Íme, a tavalyi év legjobb játékai - szerintünk.

Íme, a Steam Awards 2022-es jelöltjei

Idén sem marad el a Steam nagy éves díjátadója. Már szavazhattok a Steam Awards 2022 jelöltjeire - lássuk a listát!

Jobban fogyott a PC-s Marvel's Spider-Man: Miles Morales, mint a Sackboy és az Uncharted

A Sackboy: A Big Adventure és az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s változata nem hozta a kívánt számokat a Sony számára. Szerencséjükre a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesre kíváncsibbak voltak a játékosok.

Iszonyatos sebességgel viszik a God of War: Ragnarököt

Nemcsak a kritikusoknál, de a kasszáknál is elsöprő sikert arat a God of War: Ragnarök. Kratos és Atreus legújabb kalandja egy nap alatt lekörözte a 2018-as előd első heti eladásait.

Így nézne ki az Egyiptomban játszódó God of War az Unreal Engine 5-ben

Egy tehetséges programozó megalkotta a God of War Egyiptomban játszódó változatát az Unreal Engine 5 játékmotor segítségével.

A God of War magyar szinkronja lesz a SzinkronSarok következő projektje

A Gamekapocsnak adott interjújukban megígérték a SzinkronSarok srácai, hogy nagy durranásra készülnek legközelebb, és nem is beszéltek mellé: jelenleg a God of War magyar szinkronján szorgoskodnak.