God of War (2018) PC, PS4, PS5

Kratos pontot tett a görög mitológia végére, és a fagyos északra költözött.

Jobban fogyott a PC-s Marvel's Spider-Man: Miles Morales, mint a Sackboy és az Uncharted

A Sackboy: A Big Adventure és az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s változata nem hozta a kívánt számokat a Sony számára. Szerencséjükre a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesre kíváncsibbak voltak a játékosok.

Iszonyatos sebességgel viszik a God of War: Ragnarököt

Nemcsak a kritikusoknál, de a kasszáknál is elsöprő sikert arat a God of War: Ragnarök. Kratos és Atreus legújabb kalandja egy nap alatt lekörözte a 2018-as előd első heti eladásait.

Így nézne ki az Egyiptomban játszódó God of War az Unreal Engine 5-ben

Egy tehetséges programozó megalkotta a God of War Egyiptomban játszódó változatát az Unreal Engine 5 játékmotor segítségével.

A God of War magyar szinkronja lesz a SzinkronSarok következő projektje

A Gamekapocsnak adott interjújukban megígérték a SzinkronSarok srácai, hogy nagy durranásra készülnek legközelebb, és nem is beszéltek mellé: jelenleg a God of War magyar szinkronján szorgoskodnak.

God of War: Ragnarök - az előző rész tartalmából

Habár a 2018-as God of War kihagyhatatlan darab, sőt többször is érdemes végigjátszani, a Sony gondolt azokra is, akik az első rész nélkül vagy hiányos emlékekkel vágnának bele a folytatásba.

Rettenetes God of War-másolat kötött ki az Xbox Store-ban

A War Gods Zeus of Child című játék nincs 1500 forint, de még ez a pénz is sok érte, ráadásul teljesen jogtalanul használja Kratos karakterét főhősként.

Frissítve: A God of War a PlayStation Plus egyik júniusi ajándéka

Nagyon úgy néz ki, hogy most is idő előtt bukott le a PlayStation Plus következő havi ajándékcsomagja: a pletykák szerint a God of War is a felhozatal része lesz.

A Netflix készíthet sorozatot a Horizon: Zero Dawn alapján

A Sony ma már emlegetett üzleti előadásában hivatalosan is megerősítették, hogy készül a God of War-sorozat, ezenkívül belengették a Horizon: Zero Dawn és a Gran Turismo adaptációit is.

PS Plus - nem maradnak ki a legnagyobb címek

A hét elején bemutatkozott a megújuló PlayStation Plus, amely méltó riválisa lehet a Microsoft Xbox Game Pass programjának. Habár a pontos játékfelhozatalt egyelőre nem ismerjük, Jim Ryan szerint nem maradnak el a legnagyobb címek.

Készül a God of War-sorozat

A PlayStation Productions sorra viszi tévéképernyőre és mozivászonra a Sony-konzolok legnagyobb hőseit, a következő alany pedig nem más, mint Kratos lesz. A stúdió az Amazon Prime Video közreműködésével készíti el a God of War-sorozatot.