E3 2016: Days Gone bejelentés

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 14.
  • Videó
Link másolása
A Syphon Filter új része helyett egy teljesen új játékon dolgozik a Sony Bend csapata. A Days Gone egy posztapokaliptikus kaland lesz, amiben a játék főhőse a mindennapos túlélésért küzd a zord környezetben.

A Syphon Filter-sorozat és a hordozható Uncharted-epizódot is jegyző Sony Bend csapata szintet lép, hiszen ahogy az a Sony-konferencián kiderült, PlayStation 4-exkluzív játékon dolgoznak.

A Days Gone egy hatalmas, nyílt világú posztapokaliptikus túlélőtúra lesz, amiben egy fejvadászt. Deacon St. Johnt alakítjuk, aki valószínűleg elvesztette kedvesét. A történet két évvel azután veszi fel a fonalat, hogy egy világméretű járvány csaknem teljesen kiirtotta az emberiséget. Akadnak persze túlélők, de olyanok is, akik a vírus hatására fura szörnyekké, freakerekké alakultak át.

A konferencián bemutatott demóban a freakerek kétféle típusával is találkozhattatok. Az egyik a Newt, akik kiváló vadászok, míg a másik a Horde, akik ahogy a nevükből következik, falkában vadásznak, élnek és persze támadnak. A játék egész világa kegyetlen és veszélyes, így nem csak a fertőzöttekben, de gyakorlatilag senkiben sem bízhatsz meg. A játék éppen ezért egyszerre szól a kétségbeesésről, a reményről, az elvesztett múltbéli dolgokról, a felfedezésről, a barátságról, a megbocsátásról, a testvériségről és persze a szerelemről.

A játékban dinamikus feladatok lesznek, azokra pedig reagál majd annak világa. Teljes nappal és éjszaka ciklusokat kapunk, de sose leszünk biztonságban. Akik ott vannak Los Angelesben, azok már futhatnak is egy próbakört vele.

9.
9.
dzsiádzsó
Miért kell minden, de tényleg minden ps szexkluziv játékban a főhősnek mindenhez kommentárt fűznie, ráadásul az elcsépelt amerikai múvi klisé műfajban, egyszerűen ez már borzalmas, pedig játék nagyon jó, ugyanez a Horizonnál, az Unchartednél stb. másik kedvencem a játéknak titulált interaktív filmek, továbbra se értem a műfajt, illetve oké japán, de hogy ps fanok miért vesznek meg érte, miközben ők maguk is halálra unják magukat vele majd.
8.
8.
kastorhun
Nem tűnik rossznak.
Leginkább az interaktív környezet tetszik.
7.
7.
bcrics
Alan Wake & Last of Us keverékének tűnik.
De mivel mind2 játék marha jol sikerült, talan ez is karaj lesz.
5.
5.
Beniciodeltoro
Én ezt inkább kihagyom, nem fogok nyugtatókon élni.
4.
4.
habo
Hát nem szeretek előrendelni,de ezt elő fogom!Hangulata nagyon jò!
3.
3.
Red-E-Kamp Van
Hol itt a gond, azzal a gépfegyverrel elintézte az egész hordát.Tudta, hogy így lesz, hiszen nem erőltette meg a futást sem jobban, mint egy laza kocogás az életéért.
Oregon és környéke a gyengém, úgyhogy emiatt sajnálom, hogy nem járhatok kelhetek a játékban.
2.
2.
Gykrizsi
#1: Konferencia közben pont ezt mondogattam, tiszta ugyan olyan. Ahogy futkosnak feléd az mondjuk picit megmosolyogtató, de nem rossz.
1.
1.
maktub
Úgy néz ki, mint egy nem hivatalos Last of Us spin off.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...