Days Gone PC, PS4

Új posztapokaliptikus kaland a Sonytól.

Zöld utat kapott a Days Gone-film is

A Sony PlayStation Productions alaposan bebikázza a filmadaptációit! A legfrissebb lapértesülések szerint Deacon St. John posztapokaliptikus története, a Days Gone is vászonra kerül.

Újabb open world játékot teasel a Bend Studio

Egy új logóval váltott arculatot a SIE Bend Studio, de az oregoni csapat mégis marad a kaptafánál. A stúdió következő projektje ismét egy nyílt világú játék lesz, ezúttal némi többjátékos mókával megfűszerezve.

A Tomb Raider-csapatban a Days Gone rendezője

Nagyszabású toborzásba kezdett a Crystal Dynamics csapata, melynek keretei közt náluk kötött ki a Days Gone egykori direktora, Jeff Ross is. Az úriember valószínűleg az új Tomb Raider fejlesztésén dolgozik.

A PS-exkluzívok stúdiói lobbiztak a PC-s portokért

A Sony sokáig kötötte az ebet a karóhoz, ha a PlayStation-konzolok exkluzív címeiről volt szó, az elmúlt években azonban egyre több sikerjáték talált utat PC-re is. Cory Barlog szerint ezt a fejlesztőstúdiók nyomásának köszönhetjük.

2021 legjobb játékai - szerintünk

Már javában tart az olvasói Év játéka-szavazásunk kiértékelése, ám mielőtt az eredményeket ismertetnénk, nézzük meg, hogy melyek voltak a Gamekapocs-szerkesztőség kedvencei a tavalyi év játékterméséből!

A Sony csalódásként élte meg a Days Gone-t

Jeff Ross, a Days Gone egykori rendezője azután szúrt oda a Twitteren a Sonynak, hogy kiderült, hogyan is teljesített eddig a Ghost of Tsushima. Ross elárulta, a Days Gone jobb számokat produkált, a Sony mégsem kér a folytatásból.

Days Gone teszt (PC)

A Horizon: Zero Dawn után egy újabb nagyágyú költözött át a Sony gépeiről PC-re, ráadásul Aloy történetével szemben Deacon motoros kalandja nemcsak, hogy minden extrát tartalmaz, hanem még működik is.

Days Gone - befutott a PC-s launch trailer

A mai napon PC-n is elszabadult a zombiapokalipszis, így jobb, ha teli tankoljátok Deacon St. John vasparipáját. A megjelenéshez kaptunk egy utolsó előzetest is, amely elsősorban az ultrawide monitorosok előtt biccent fejet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rengeteg újdonságnak és számos nagyszerű megkésett portnak örülhetünk a héten. PC-re költözik a Days Gone, befut az Elite Dangerous következő nagy kiegészítője, és végre kidobósozhatunk Knockout Cityben.

Számos PlayStation-játék tarthat még PC-re

Úgy tűnik, hogy még közel sem ért véget a korábbi PlayStation-exkluzívok PC-re való migrációja. A Sony létrehozta Steamen a PlayStation Studios profilját, amely az eddig ismert PC-s játékok mellett számos rejtett címet is tartogat.