Days Gone PC, PS4

Új posztapokaliptikus kaland a Sonytól.
1703153750

Lássuk, mennyi fogyott a Sony belső fejlesztésű játékaiból!

Még mindig az Insomniac-hack, és még mindig azok a fránya számadatok! A kiszivárgott dokumentumokból az is kiderült, hogy hány kópia talált gazdára a PlayStation first-party címeiből. Úgymint a Spider-Man 2, a Bloodborne és így tovább.
1702998046

Közös projekten dolgozott a Bend Studio és a Naughty Dog

Egy animátor LinkedIn-profilja szerint egy időben a Days Gone fejlesztője és a Naughty Dog egy bejelentésre váró projekten dolgozott közösen. Meg is indultak a találgatások, hogy mi lehetett az a játék.
1676911106

A Returnal PC-s verziója nem muzsikált jól az első hétvégén

A Steam statisztikái szerint a Returnal a Sony egyik leggyengébb PC-s megjelenése.
1675328400

Májusban kivezetik a PlayStation Plus Collectiont

A PlayStation Plus előfizetés mellé járó válogatott játékcsomag címeit májusig még beválthatjuk, utána azonban megszűnik a PlayStation Plus Collection.
1670609686

A Days Gone rendezője szerint a "woke" újságírók tehetnek a játék kudarcáról

A Days Gone rendezője, John Garvin Twitteren fakadt ki néhány kommentre, mely - ha lehet ilyet - még tovább rombolja a megítélését a szakembernek.
1669284482

Jobban fogyott a PC-s Marvel's Spider-Man: Miles Morales, mint a Sackboy és az Uncharted

A Sackboy: A Big Adventure és az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s változata nem hozta a kívánt számokat a Sony számára. Szerencséjükre a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesre kíváncsibbak voltak a játékosok.
1661004000

Zöld utat kapott a Days Gone-film is

A Sony PlayStation Productions alaposan bebikázza a filmadaptációit! A legfrissebb lapértesülések szerint Deacon St. John posztapokaliptikus története, a Days Gone is vászonra kerül.
1654696800

Újabb open world játékot teasel a Bend Studio

Egy új logóval váltott arculatot a SIE Bend Studio, de az oregoni csapat mégis marad a kaptafánál. A stúdió következő projektje ismét egy nyílt világú játék lesz, ezúttal némi többjátékos mókával megfűszerezve.
1649258834

A Tomb Raider-csapatban a Days Gone rendezője

Nagyszabású toborzásba kezdett a Crystal Dynamics csapata, melynek keretei közt náluk kötött ki a Days Gone egykori direktora, Jeff Ross is. Az úriember valószínűleg az új Tomb Raider fejlesztésén dolgozik.
1642338000

A PS-exkluzívok stúdiói lobbiztak a PC-s portokért

A Sony sokáig kötötte az ebet a karóhoz, ha a PlayStation-konzolok exkluzív címeiről volt szó, az elmúlt években azonban egyre több sikerjáték talált utat PC-re is. Cory Barlog szerint ezt a fejlesztőstúdiók nyomásának köszönhetjük.