Days Gone PC, PS4

Új posztapokaliptikus kaland a Sonytól.

A Returnal PC-s verziója nem muzsikált jól az első hétvégén

A Steam statisztikái szerint a Returnal a Sony egyik leggyengébb PC-s megjelenése.

Májusban kivezetik a PlayStation Plus Collectiont

A PlayStation Plus előfizetés mellé járó válogatott játékcsomag címeit májusig még beválthatjuk, utána azonban megszűnik a PlayStation Plus Collection.

A Days Gone rendezője szerint a "woke" újságírók tehetnek a játék kudarcáról

A Days Gone rendezője, John Garvin Twitteren fakadt ki néhány kommentre, mely - ha lehet ilyet - még tovább rombolja a megítélését a szakembernek.

Jobban fogyott a PC-s Marvel's Spider-Man: Miles Morales, mint a Sackboy és az Uncharted

A Sackboy: A Big Adventure és az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s változata nem hozta a kívánt számokat a Sony számára. Szerencséjükre a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesre kíváncsibbak voltak a játékosok.

Zöld utat kapott a Days Gone-film is

A Sony PlayStation Productions alaposan bebikázza a filmadaptációit! A legfrissebb lapértesülések szerint Deacon St. John posztapokaliptikus története, a Days Gone is vászonra kerül.

Újabb open world játékot teasel a Bend Studio

Egy új logóval váltott arculatot a SIE Bend Studio, de az oregoni csapat mégis marad a kaptafánál. A stúdió következő projektje ismét egy nyílt világú játék lesz, ezúttal némi többjátékos mókával megfűszerezve.

A Tomb Raider-csapatban a Days Gone rendezője

Nagyszabású toborzásba kezdett a Crystal Dynamics csapata, melynek keretei közt náluk kötött ki a Days Gone egykori direktora, Jeff Ross is. Az úriember valószínűleg az új Tomb Raider fejlesztésén dolgozik.

A PS-exkluzívok stúdiói lobbiztak a PC-s portokért

A Sony sokáig kötötte az ebet a karóhoz, ha a PlayStation-konzolok exkluzív címeiről volt szó, az elmúlt években azonban egyre több sikerjáték talált utat PC-re is. Cory Barlog szerint ezt a fejlesztőstúdiók nyomásának köszönhetjük.

2021 legjobb játékai - szerintünk

Már javában tart az olvasói Év játéka-szavazásunk kiértékelése, ám mielőtt az eredményeket ismertetnénk, nézzük meg, hogy melyek voltak a Gamekapocs-szerkesztőség kedvencei a tavalyi év játékterméséből!

A Sony csalódásként élte meg a Days Gone-t

Jeff Ross, a Days Gone egykori rendezője azután szúrt oda a Twitteren a Sonynak, hogy kiderült, hogyan is teljesített eddig a Ghost of Tsushima. Ross elárulta, a Days Gone jobb számokat produkált, a Sony mégsem kér a folytatásból.