E3 2016: CoD: Infinite Warfare játékmenet-bemutató

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 14.
  • Videó
Link másolása
Miután az Activision a Microsoft után a Sonyval kötött megállapodást, semmi meglepő nincs abban, hogy a hajnali órákban tartott Sony-konferencián debütált a Call of Duty: Infinite Warfare első igazi játékmenet-bemutatója.

Túl sok hozzáfűznivalónk nemigen van a Call of Duty: Infinite Warfare nyolcperces gameplay videójához. A lenti kedvcsinálóban lesz űrbéli lövöldözés, dogfight, sok csili-vili robbanás és szkriptelt jelenet. A kérdés, hogy ez mire lesz elég idén?

A Call of Duty: Infinite Warfare november 4-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

41.
41.
McDuff
Én nem tudom mit vagytok kiakadva, ez még mindig ugyanazzal az ezer éves motorral hajtott, 2 gombbal kijátszom az egészet csőjáték, gagyi fegyverhangokkal és ballisztikával, ez még mindig CoD, nincs itt semmi féle változás, nyugodtan megvehetitek :P
40.
40.
kamgecam
#38: +1 Én alapból Bf-es vagyok és gyülõltem a cod-ot de a Bo3-al megvettek kilora.Rengeteg tartalom,élvezetes single és kurva jó multi.A infinite elsõ trailere szànalmas,már ástam én is.De ez a gameplay mintha más játék lenne,.Fasza kis adrenalin löket.Azért megvárom a kritikákat és utána veszem meg, de a Bf1et már csak szokásból is szará játszom.
38.
38.
#26: Hogyan adott bármilyen multis élményt?? Amíg nézted a videót? Hagyjuk már.

Pontosan az történik amit mondott: ugranak a fanboyok azonnal. Egyébként amit ő sem említett, az az, hogy amíg másfél hónappal ezelőtt a CoD-nak volt mersze valós, in-game contentet mutatni, addig a BF behúzta fülét-farkát, és CGi-t CGI-ra pakolva dobálta elénk a kamu látnivalókat egészen az EA Play-ig. Aztán amint jött az igazi gameplay, már konkrétan itt a GK-n is több olyan kommentet olvastam, akik kiábrándultságról, csalódásról számoltak be.

Mielőtt a CoD-os fizikáról pedig bárki egy szót is szólni merne, gondolkodjon el, hogy a Battlefieldben hogyan ugrál át egyik jetből a másikba.
37.
37.
#19: Köszönöm. Örülök, hogy van más is aki tisztán lát.
36.
36.
Tr4nCe
#33: Azok most is szórnak, ha nincs sorozatra állítva. :)
35.
35.
Beniciodeltoro
Ez a Bettli elég rendesen oda ver a COD-nak. :metal

https://www.youtube.com/watch?v=X8UB9LVhh6A
34.
34.
kastorhun
Borzalmasnak tűnik.
És ocsmány mint mindig.
32.
32.
logic5
Már bocsánat, de ez meg mi a f@szom? Star citizen? vagy mi? :D ez még viccnek is rossz, nemhogy COD-nak..
31.
31.
kamgecam
#27: Ne legyél ilyen előítéletes.Én is csípőből utálom a cod-ot mint franchie-t de ez odabszós volt akárki akármi hazudik.
30.
30.
kamgecam
Azta ku!A Battelfield 1 trailer-e mindent vitt és a sárba tiporta a cod-ot, viszont ha a két game játékmenetét nézzem akkor fordított a helyzet.Ez nagyon odabaszós volt!
28.
28.
PaprikaJancsi
Nem tudom, hogy merészség-e vagy hülyeség egy ilyen szarral mutatkozni.
27.
27.
kopic
Ha nem CoD lenne a címe, akkor azt mondom ok, de így...
Nagyon nem gyere be.
26.
26.
ollie92
#19: kedves névtelen,

szerintem hagyj fel a tudatmódosító szerekkel, akkor nem írnál ilyen baromságot :
"és úgy nézné végig a BF1 E3-s multiplayer videókat, akkor ugyan az törne fel belőle mint belőlem: ez egy az egyben BF4, csak I. világháborús skinnel. "

nem mondom a BF3 után a BF4 inkább skincsere, nem több. Kiegészítették jobban a játékot és kicsit belegabajodtak. A Battlefield 1 teljesen más, komolyan,
ha nem veszed észre, akkor próbáld meg józanon. Fegyverdinamika, járművek, sokkal jobban sikerültek, hiába még mindig árkád (annak is kell lennie) a legjobb multis élményt adta még így, pre-alpha formában is. A rombolhatóságról már ne is beszéljünk ...
25.
25.
Beniciodeltoro
#19: Nem nyitnék vitát abból melyik multiplayer hangulata ütősebb, mert nem lenne vita hogy a BF-é, csíklövölde ugrubugri COD-ot egy percig se lehet komolyan venni MÁR.
23.
23.
Inferno
#19: Na végre valaki aki jól látja a dolgokat, énis játszottam a BF3-4-Hardlinennal és ez teljesen így igaz a BF1 egy vmien szinten átskinnelt játék nemmondom nagyon szép és jó az atmoszférája a játéknak de mekem is dettó BF4 érzésem! Amiben az a játék több lehet mint a többi battlefield az a story de mivel abból nem láttunk semmit ezért egyelőre nem nagy durranás :s itt az iw-be meg mondjuk a bevezető rész és a dogfight kimondottan tetszett kicsit emlékeztetett a mass effektre ami ez egyik kedvenc játékom :)
22.
22.
Danikika94
Pillanat mikor a Battlefield 1 trailer zenére nézem a videót xD Felbecsűlhetettlen :D
21.
21.
Tr4nCe
#19: Kinek pap, kinek a papné. Mellesleg a conquest mod már a legelső BF óta van, de ne zavarjon. No meg az se bökje csőrödet, hogy ugyanazt az engine-t használja mint a BF4, ami jelenleg mindenkit kenterbe ver. Semmi értelme nem lett volna újat tenni alá. Igen, sok embert zavar mint láthatod, hogy mi a gané az, amit az űrben leművelnek. A BF-ben legalább van esése a lövedéknek. A Lee-Enfield és a Mauser puskák nagyon precíz fegyverek voltak, és megbízhatóak. De még a Type-44 is elég jó volt. A modern fegyverekhez képest, az átütő erő, kaliber, lőszer típus, és hatótáv volt inkább rosszabb, na meg az automata rohamfegyverek megjelenése. Az arcade jelleg meg mindig jelen volt mind a kettő szériában. Ezért ugyan had alkosson már véleményt valaki arról, hogy melyik csapat lövölde jön be jobban valakinek, és melyik nem. Hibák mindenben vannak, de ez az űr hookolás, megnyomok egy gombot és tok mind1 ki az ellenfél instant kill baromság, köszönöm nem kell.
20.
20.
#19: Azzal egyetértek, hogy realitásban mindkettő nagy nulla, én már a bemutatáskor mondtam hogy majd ezentúl a kétfedeles gépből fognak kiugrálni a játékosok meg vissza, és az aztán nagy I. VH-s élmény lesz :D

DE azért az a mondatod, hogy a COD merészebb húzást csinált az elég égbekiáltó blődség. Semmit se csináltak, pont ezért szar. Ugyanaz a fostalicska játékmenet, először űr, aztán majd sivatag, majd dzsungel, mindegyikből egy kevéske dróton rángatva. Ótvar szar az egész. Ez volt a baj a Ghosts-al is, esküszöm a lopakodós dzsungeles rész bejött erre vége lett mire élveztem volna. Az űr is tetszett ott is, de sehova nem mehettél kb. És a mostani Infinite gameplay alapján sem lehet SEHOVA menni csak csőben rusholni, nagy szar az egész. Felébredhetnének már az Actinál, hogy ez már nem menő.
19.
19.
nevnelkul
Battlefield 3 (és 4) és CoD:MW3-al való játék után mondom, hogy két különbség van a kettő között: a BF-ben van jármű és néha rombolható a környezet (tankkal), ennyi. Persze lehet röfögni, hogy ez nagy különbség, a valóság az, ha csinál valaki úgy egy játék videót a BF-ről, hogy abban nem használ senki járművet, akkor kapod a CoD:MW-t. Persze a fanok toporzékolnak majd mint 6 éves kislány a baba boltban, de a tényeken nem fog változtatni.
Az sem, hogy akár tetszik, akár nem, a CoD merészebb húzást csinált, mint a BF. Most ugye mindenki szídja a CoD-ot, például itt is, hogy milyen már a fizika (lol), és felugrott a BF1 hype vonatra, de ha kicsit is kikerülne valaki a kognitív disszonanciájából és/vagy a fanboy vakságból, és úgy nézné végig a BF1 E3-s multiplayer videókat, akkor ugyan az törne fel belőle mint belőlem: ez egy az egyben BF4, csak I. világháborús skinnel. Basszus, az zavar titeket, hogy a világűrben nincs levegő, de az I. világháborús fegyverek pontossága ÉS megbízhatósága vetekszik a modern fegyverekével? Vagy, hogy I. vh-s tankkal lelő egy repülőt? Vagy, hogy a Conquest az egy az egyben BF4, és még egy kellemes női hang folyamatsan nyomja, hogy melyik hellyel mi van? Ez a hú de nagy újdonság? De, hogy a világűrben a grapling hook hogyan működik az zavarja a szemetek. Na ez a LOL, csupa nagybetűvel.
Lehet röfögni, lehet vergődni, mint a fürdős kúrva, az tény marad, hogy a BF1 húzott egy jó PR kártyát, csinált egy skin váltást, minden gameplay elem, mechanika egy az egyben maradt, míg a CoD tényleg merészebb változtatást csinált az elődökhöz képest.
18.
18.
Stranger
Nem veszik észre, hogy ez a túlscriptelt élmény már elavult? Miért kell scifizni ha szar az engine és 2016-ban egy textúra a Föld? :D Ez nagyon gagyi volt...
16.
16.
xSHx
#2: Ezért vannak alcímek. Pl van a FarCry és annak alcímei. Ezek az alcímek elbírnak bármilyen témát, mivel nem a főszálat viszik tovább. Ugyan ez van a CoD oknál is.
15.
15.
Beniciodeltoro
#13: De ezt a plusz 10 COD4 mapot is 3 havonta adják ki kettesével, nem egybe , gondolhatod.
Rókázok Kotickéktól.
14.
14.
Beniciodeltoro
Gondolom a konferencián a sok kocka megtapsolta, meg ujjongott.
Nem bírtam végig nézni annyira gáz :(
13.
13.
crytek
#10: Cod 4 remastered elég jóság. Annál jobb dolgot már csak akkor tehetnének ha a Cod 2-öt is kiadják felújítva.
12.
12.
Tr4nCe
Becsületből végignéztem, de hát na... :D Számomra a BF 1 gameplay sokkal jobban bejött. Az hozza a klasszikus, remek csapat lövölde szintet. Na meg a Wildlands...bár az másabb.
Az űrcsatás rész még nem is lenne rossz, de az a kiugrok a hajóból a semmibe és csak egy grappling hook-al lavírozok, aztán magamhoz húzom az enemy-t ott, ahol minimális a gravitáció. Nem középen kellett volna valahol találkozniuk? :D Persze a vákum nem hat hős katonánkra, csak a minden másra. :) Na meg az az overpowered pajzs és gracitációs gránát... szalad az ellenség felé és lövi, közben a másik enemy meg nézni ahogy ledarálja a társát, aztán meg simán lepofozza azt is... ok.. Lehet a mai fiataloknak ilyen "kihívás" kell, de számomra az így ebben a formában értékelhetetlen, kivéve az űrcsata.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...