E3 2016: Mi változik az ARK: Survival Evolvedben?

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 14.
  • Videó
Link másolása
Tegnap este a PC Gaming Show keretében a Studio Wildcard illetékesei meséltek egy kicsit az ARK: Survival Evolved jövőjéről. Bekerül a játékba a világ legnagyobb dinója, és hamarosan az állatokat is irányíthatjuk benne.

Még ebben a hónapban debütál az ARK: Survival Evolvedben a Titanosaurusnak hívott bestia, melynek hátán a játékosok erődöt építhetnek - derült ki a PC Gaming Show keretében. A lény, bár lomha, puszta erejétől fogva rendkívül veszélyes. Ezen kívül a játékosok Ewok-stílusú házakat is építhetnek mamutfenyőkből.

A Primal Survival című moddal a játékosok egy-egy lény bőrébe bújhatnak. Medvéket, cápákat, farkasokat, és akár hangyákat is irányíthatunk benne. Állatként vadászhatunk, felfedezhetünk, falkába tömörülhetünk, párosodhatunk és utódokat hozhatunk létre.

Készül egy Primitive+ című teljes konverzió is, amely egy középkori szerepjátékká alakítja a játékot. A csomag július 28-án élesedik.

2.
2.
crytek
Mikor lesz kész ? Kb soha.

Mikor lesz benn értelmes single player?
1.
1.
Tr4nCe
A Primitve + nagyon jó mod, ajánlom mindenkinek. Ez a titanosaurus, meg a giga is.. nekem már egy kicsit túl OP lények. Metal tier alatt szinte semmi esélyed megvédeni magad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...