E3 2016: Brutális ostromok a Mount & Blade 2-ben

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 14.
  • Videó
Link másolása
Tegnap este a TaleWorlds Entertainment srácai bemutatták a Mount & Blade 2: Bannerlord ostromrendszerét egy új gameplay trailer mellett. A várak bevétele bizony kemény diónak tűnik. Élet a középkorban.

A várostromok során katapultokat, tornyokat és faltörő kost is bevethetnek a támadók. A gameplay videó kétségkívül egy erősen vágott harcot mutat be, elvégre ahhoz, hogy bevegyünk egy várat, rengeteg pénz és erőforrás szükséges.

A Mount & Blade 2: Bannerlord komoly gazdasági szimulációt ígér a szerepjátékos elemek mellett.

Megjelenési dátum még nincs. Jelenleg a PC-s verziót erősítették meg, de a konzolos változat sem kizárt.

5.
5.
Terawatt
#2: Napóleonos DLCben az ágyúk is kb lepattantak, de a fal százalékosan sérült és a végén beomlott. Valami ilyesmi lesz itt is szerintem
4.
4.
markoci555
úgy érzem erre még jobban rá fogok függni, mint a warbandra, hajjajj
3.
3.
szozolae
Nagyon vártam már a mount and blade folytatását. Nagyon szép grafika lett. Minden nap azt várom hogy kiírják hogy mikor jön ki.
2.
2.
Red-E-Kamp Van
Ahhoz képest, hogy honnan nőtte ki magát.
Még nem is tudom hány éve, egy demó és temérdek unalom keretében szántam rá magam, hogy elteljen a nap. Végül mire észrevettem, már eltelt több nap is.Hát még a teljes játékban.
Itt viszont úgy nézem, hogy a katapult nagyjából felesleges, mert leporlad a várfalról, ami kicsit kiábrándít egy ostrom közben.
1.
1.
TBO0
Az egyetlen játék, amit vártam az idei E3-on. Nagyon jól néz ki, viszont az is igaz, hogy van mit csiszolni rajta, de már ebben a formájában is nyúznám. Remélem kapunk hozzá megjelenési dátumot minél hamarabb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...