E3 2016: Akcióban a ReCore, ilyen lesz a gyűjtői

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 14.
  • Videó
Link másolása
A Microsoft tegnapi mozgalmas konferenciáján végre teljes pompájában is megcsodálhattuk Keiji Inafune új akció-kalandjátékát, a ReCore-t, aminek most megmutatjuk a gyűjtői kiadását és friss gameplay videóját is.

Tegnap nemcsak friss előzetest, de pontos megjelenési dátumot is kapott a Mega Man és a Metroid Prime franchise egyik atyjának, Keiji Inafune-nak új játéka, a ReCore. A távoli jövőben játszódó sci-fi akció-kaland egy fejtörőkkel, akcióval és platformer részekkel színesített kihívás lesz, amiben egy Joule Adams nevű hősnőt alakítunk majd. Adams különlegessége, hogy szoros kötelék van közte és Corebot nevű társai, vagyis robotjai között. Mack, Seth és Duncan egytől egyig egyedi képességű példány, így mindegyiküknek eltérő helyzetekben vesszük majd hasznát.

A játék részese lesz az Xbox Play Anywhere programnak, vagyis Windows 10 mellett Xbox One-ra is elérhető lesz, ráadásul elég lesz csak az egyik példányt megvásárolni. A ReCore szeptember 13-án debütál, 39,99 dolláros árcímkével, míg a gyűjtőknek szánt pofás kiadás 179,99 dollárba fog kerülni.

Ez utóbbi csomag tartalmazni fog egy gyönyörű fémdobozt, egy exkluzív litográfiát, egy Macket és Joule-t ábrázoló szobrot, valamint egy érmeszerűséget.

13.
13.
kamgecam
Platformrészek nagyon élvezetesek de a sok lövöldözés marha uncsi.
12.
12.
kastorhun
Tetszetős, bár eddig kicsit egyszerűnek tűnik.
9.
9.
Gykrizsi
Mondjuk remélem az auto aim kikapcsolható, nem látom szükségét.
7.
7.
elgeri
Huha! Ez nekem se tetszik :( Valahogy nem erre a gameplay-re számítottam amikor még semmit se lehetett tudni róla. Kár érte!
6.
6.
Tokodboy
5.
5.
ADMlN
#1: A Mac & Joule statue-tól függ. Például ha legalább 40cm-er magas és mondjuk Mac led világítást kap, akkor reális az ár, ha nem akkor tényleg borsos.
Viszont azt örömmel látom, hogy az alapjáték a szokásos 60 helyett csak 40 dollárba fáj.
1.
1.
PaprikaJancsi
Baromi jól néz ki a cucc, bár szerintem egy kicsit túl lőtték az árát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...