Hat darab trailer tölthető szerverünkről

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 6.
  • Letöltés
Link másolása
Hat darab trailer és animáció került fel szerverünkre; mai felhozatalunk: Bionicle: Heroes, Darkstar One, Miami Vice: The Game, Rayman: Raving Rabbids...
Hat darab trailer és animáció került fel szerverünkre; mai felhozatalunk: Bionicle: Heroes, Darkstar One, Miami Vice: The Game, Rayman: Raving Rabbids. A Bionicle-videót kiváltképp érdemes megtekinteni, lévén LEGO-játékot ilyen szép grafikával még nem láttunk! A Darkstar One fejlesztői naplójának első része tekinthető meg továbbá: sokat tudhatunk meg a játékról, annak sztorijáról és íróiról. Filmecske érkezett a Miami Vice című mozi alapján készülő PSP-akcióról is, valamint letölthető a soron következő Rayman: Raving Rabbids agymenés. Végül, ha a The Fast and the Furious: Tokyo Drift-animációval is végeztetek, irány a legközelebbi multiplex: tekintsétek meg az Európában először nálunk debütáló "Superman visszatér"-t!
A nap videója
NCAA Football 07
Momentum Trailer

Természtesen nem marad el a napi videó-ajánlónk sem: ma az EA következő sportjátéka, az NCAA Football 07 vívta ki magának azon dícső kinevezést, hogy trailer-jét a nap legjobbjának választottuk. A cím többek között X360-ra is készül, s grafikáján meg is látszik az amerikai focis cucc következő generációs mivolta. (Apró tanács: a trailer alatt érdekes zene megy, ne ijedjetek meg tőle!)

A trailer letöltése (31,96Mb)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...