Bionicle: Heroes

A LEGO egyik legnépszerűbb sikerterméke a BIONICLE, 2007-ben végre eljut a monitorokra és a TV képernyőkre is.

A héten megjelenő játékok

E heti termésünk kissé bőségesebb a múltkorinál, habár még mindig tudunk több, friss megjelenő játékot elképzelni a szoftverábécék polcain...

Nintendo Wii-re is lesz Bionicle Heroes

Az Eidos és a TT Games ma megerősítette, hogy a közeljövőben Nintendo Wii konzolra is készül egy átírat a Bionicle: Heroes című játékukból. Éljen.

A héten megjelenő játékok

A mai naptól fogva új szereplőt köszönhetünk rovatunkban: hamarosan érkezik a Nintendo Wii! A rajta futtatható játékok is szép számmal kerülnek a boltokba, mint láthatjátok...

Tölthető a Bionicle: Heroes demója

Mindenféle előzetes bejelentés nélkül megérkezett a Bionicle: Heroes kipróbálható verziója a LEGO Star Wars-okat is jegyző Traveller's Tales fejlesztőitől.

GC 2006: 324 vadi új screenshot a galériánkban!

Hihetetlen! Délután kettő óta vadássza a szerkesztőség a képeket - kb. 300 screenshot után gondoltuk úgy, hogy "na jó, ennyi elég lesz". És még mindig nincs vége!

GC 2006: Eidos felhozatal

Az Eidos ma elküldte nekünk a holnap kezdődő Games Convention 2006-ra kivitt játékainak listáját. Persze ezek a már bejelentett anyagok, a meglepi ezután jön!

Hat darab trailer tölthető szerverünkről

Hat darab trailer és animáció került fel szerverünkre; mai felhozatalunk: Bionicle: Heroes, Darkstar One, Miami Vice: The Game, Rayman: Raving Rabbids...

E3 2006: Észvesztő galériamánia

Most csak 170 kép érkezett, ezek közül a legjobbak: Assassins Creed, Golden Axe, Gran Turismo, Hitman, Prey, Splinter Cell és War Front. Gyertek, ellenőrizzétek!

E3 2006: Bionicle játék készül

Az Eidos Interactive és a TT Games bejelentette, hogy játék készül a LEGO kasszasiker Bionicle témájából. Az anyagot a LEGA Star Wars fejlesztői készítik.

Új Bionicle játék a láthatáron

A LEGO Star Wars sikerein felbuzdulva újabb építőkockás akciójáték fejlesztését tervezi az SCi és a Giant Entertainment. A közös project ezúttal Bionicle témájú lesz.