E3 2016: Infók a Gears of War 4 hordamódjáról

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 15.
  • Hír
Link másolása
A Gears of War legújabb részében is játszható lesz a második felvonás népszerű játékmódja, a Horde. A multiplayer kihívás első részleteit a fejlesztésért felelős The Coalition vezetője, Rod Fergusson árulta el.

Rod Fergusson, a The Coalition alapítója az E3-on megerősítette, hogy a Gears of War 4-ben is lesz majd Horde játékmód, amit az összes majdani többjátékos térképen ki lehet próbálni. Ez a premiert követően év végére nagyjából 24 helyszínt jelent.

Fergusson azt is elárulta, hogy az előző iterációkban látott hordamódhoz hasonlóan most is telepíthetünk majd csapdákat, akadályokat, amiket aztán szabadon mozgathatunk vagy javíthatunk. 

Az E3-as demóban is látott időjárásnak azonban itt is fontos szerep jut. Az erős széllökések vagy a villámcsapások ugyanis könnyedén tönkretehetik a letelepített akadályokat, így az adott szituációk meglehetősen dinamikusan alakulnak majd a 15 kör alatt.

A Gears of War-sorozat negyedik felvonása október 11-én jelenik meg, Windows 10-re és Xbox One-ra.

3.
3.
Gykrizsi
#1: Most lehet, hogy hülyeséget mondok, de a QB nincs dobozosan, storeban meg egy árban van. Aztán lehet, hogy lesz dobozosan mindkettő.
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Már fent van az Xbox Storeban, és ott ugyanannyi az ár, mint eddig.
1.
1.
Dresa
Most hogy lesz, a PC-s játékok lesznek drágábbak, vagy a xboxosok olcsóbbak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...