E3 2016: Új gitárt kap a Rock Band 4

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Harmonix gőzerővel tolná tovább a Rock Band 4 szekerét, az idei év végére egy sor tartalmi és hardveres újdonságot jelentett be a csapat. Érkezik az első nagyobb kiegészítő és az új gitárkontroller is.

A múltkori teasert következően felvázolta a Harmonix, hogy mik a tervei a Rock Band 4 kapcsán, és láthatóan ambiciózus a csapat: egy nagyobb kiegészítőt és több új hardvert is bejelentettek a ritmusjátékhoz.

A kiegészítő a Rock Band Rivals nevet viseli, és 30 dollárt kérnek majd érte az ősszel: részleteket sajnos nem osztottak meg róla, de az biztos, hogy új fícsörökre és játékmódokra is számíthatunk majd.

Ami a hardvereket illeti, a legfontosabb újdonság a Fender Jaguar kontroller. A srácok épp a közelmúltban hosszabbították meg az együttműködésüket a hangszergyártóval, ennek apropóján rukkoltak elő az új gitárral. Érdekesség, hogy a Jaguar összehajtható, így könnyebb tárolni és szállítani, valamint állítólag a kalibrációs érzékelőn és a "pengetőkapcsolón" is sokat finomítottak.

Ahogy azt már megírtuk, a Harmonix szakított a Mad Catz brigádjával, az új kiegészítőt már a PDP fogja gyártani. A gitár önmagában 70 dollárt kóstál, de ha a Rock Band 4-gyel, illetve a Rivalsszel együtt vásároljuk meg, 90 dollárt kell leszurkolnunk érte. A dobszerkós kiadás ára már 200 dollárra rúg, illetve ha szeretnél még egy gitárállványnak álcázott töltőt is, további 30 dollárt kérnek tőled.

2.
2.
zozo76hun
muanyag-gitar :)
1.
1.
De azért a PC-s verzióra Kickstarteren kell gyűjteni..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...