E3 2016: Itt a teljes Deus Ex: Mankind Divided demó

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 16.
  • Videó
Link másolása
A Deus Ex: Mankind Divided E3-as próbaváltozatáról korábban már megemlékeztünk, a népszerű YouTube-felhasználó, AngryJoe jóvoltából azonban most a teljes, közel 45 perces dubaji küldetést megleshetitek.

A PC Gaming Shown már láthattunk egy rövid ízelítőt a Deus Ex: Mankind Divided E3-as demóváltozatából, most viszont megérkezett a teljes terjedelmű dubaji küldetés, így részletesebben is megismerkedhetünk az új rész nyújtotta lehetőségekkel és Jensen kibővült repertoárjával.

A Deus Ex: Mankind Divided augusztus 23-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Ha nem csíped AngryJoe stílusát, akkor tudunk mutatni egy IGN-es változatot is. Ráadásul ebben a lopakodásé a főszerep.

8.
8.
Tokodboy
Mert Cyberpunk. Es cyberpunk cimszoval minden szart el lehet adni rajongani fognak erte. Mint a szarnyas fejvadasz. Ha kest tartananak a torkongoz akkor is azt mondanam hogy egy szar.
7.
7.
KopyAti
#5: Olvass el egy tesztet b@z! ;)
6.
6.
user101
Pedig tök egyértelmű, elvégre sokunknak van anakonda a lábunk közt, na de Geraltnak egy egész ló van... ;D Na ezért különleges...
5.
5.
Yanez
Meg most sem ertem mitol olyan nagy szam ez a jatek. Vagyis nem ismerem, de aki igen, az leirhatna miert szeretik annyian. Gameplay-ek alapjan, abszolut semmi extrat nem latok benne. Amikor megnezek pl egy The Witcher 3 gameplayt, hiaba nem az en mufajom es nem ismerem, de azonnal latom mitol olyan nepszeru, olyan nem hetkoznapi.
3.
3.
KőbányaKispest
Sőt, ezt a demot nézve nem is biztos hogy sokkal szebb, mint az előd. Kicsit én is többet vártam, de hátha ez csak egy korai verza.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...