E3 2016: 17 perc We Happy Few

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 17.
  • Videó
Link másolása
A BioShock hangulatát tökéletesen megidéző We Happy Few az Xbox One egyik legígéretesebb idei megjelenései közé tartozik, így mindig örömteli, ha újabb és újabb pillanatokat láthatunk a játékból.

A Microsoft konferenciáján már látható volt egy rövidített változat a We Happy Few 17 perces játékmenet-bemutatójából, a mostani felvétel azonban teljes egészében bemutatja azt a játszható demót, amit a Los Angeles-i expón kipróbálhattak a szerencsések.

A játék PC-re és Xbox One-ra készül és július 26-án a Game Preview keretén belül már meg is leshetjük, pontosan mit is kínál majd.

11.
11.
kamgecam
#7: Még a Horizon 3 jön be, és a Sea of Thief's csak attól az erőltetett demo-tól amit a no name youtuber-ek toltak elment a kedvem, bár ettől még jó lehet.Amint kijön rá olyan gameplay ahol nem kommentelnek faszkalap módjára szerintem megint odáig leszek érte. DR3 sem rossz egyébként csak nem az én világom, a Gears viszont továbbra is adja.
A Scalebound nekem hatalmas csalódás volt, és rohadt unalmas volt az a gameplay kb mint a FF15, de persze csak egy szösszenetet láttunk belőle, szóval lehet még über brutál is.
10.
10.
kamgecam
#8: Wtf?Ember te azt sem tudod miről beszélsz!Komolyabb szemléletváltás?Pont hogy azt történt most a God of War szériával, vagy ott van a Last of Us,Ico,Heavy Rain The Last Guardian, azok is "kemény vagyok mindenkit megverek" vonalat képviseli?
Ha valamit nem ismersz,miért alkotsz véleményt, sőt hamis és hiteltelen irreleváns véleményt?
Bocsi de tényleg legjobb esetben is megmosolyogtató amit írtál! :)
9.
9.
mykice
Nekem kicsit olyan Bioshock érzésem van :D
8.
8.
Rockefeller
Ezzel egyetértek. Nem szimpatikus ez a sok negativitás. A god of war féle kemény vagyok mindekit megverek vonal meg már stallone és swarzi idejében elkezdett lecsúszni s azóta eltelt nettó 20 év. Mai fiatalok már egészen másban nőnek fel, ilyen szempontból szebb és boldogabb világban. Kéne a Sony-nak egy komolyabb szemléletváltás.
7.
7.
Gykrizsi
#5: Pedig voltak jók, de hát mások vagyunk. Engem a Sony hagyott hidegen, minden játékuk évek óta ugyan arra a negatív hangulatra épül. Számomra a Sonyból hiányzik az életkedv (Horizon, Scalebound, Dead Rising3, vagy hát a Sunset Overdrive, ami minden idők legnagyobb baromsága, jó értelemben)), ami szerintem az MS játékaiban megvan. De hát kinek a pap ...
6.
6.
Rockefeller
Na ez egy olyan játék amiben látszik némi kreativitás és egyediség. Külön öröm hogy jön pc-re.
5.
5.
kamgecam
Ez kegyetlen nagy lesz,kár hogy más említésre méltó játékot nagyon nem tudok megemlíteni az ms-től. :( Max:Forza Horizon!
Scorpiót várom azzal szerintem robbantani fognak, talán az lesz életem második xbox konzolja.
4.
4.
Drazhar
#1: Miért irigyled? Elvileg jön Steam-re is.

Egyébként az MS show legjobbja volt!
3.
3.
PaprikaJancsi
Nagyon bejön, gyors vétel lesz ;)
2.
2.
Animejetix
#1: Igen ez a kettő játék meg a Halo Wars2 ami miatt boxot fogok most venni és nem ps4-et.... PS-en valamiért 1 játék se fogott meg... nameg a többi játék multiplatform...
1.
1.
Buggy
Ezt a játékot és a Thieves of the Sea-t nagyon irigylem a Boxos társaimtól :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...