Jövő héten rajtol az idei Steam Summer Sale

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 17.
  • Akció
Link másolása
Habár a dátumot már korábban is kiszivárogtatták, most a PayPal is megerősítette, így lényegében biztosra vehetjük, hogy jövő héten elrajtol az idei Steam Summer Sale.

A Steam éves nyári akciósorozata mindig tartogat néhány igen ütős kedvezményt, úgyhogy érdemes lesz résen lennetek: ha most készülsz játékot vásárolni a Valve boltjában, várj néhány napot, hátha épp a te kiszemeltedet fogják leárazni!

Az idei Summer Sale egész pontosan június 23-án rajtol majd el, ezt a PayPal jelentette be. A hír megerősíti a korábbi szivárgásokat, amelyek több konkrétummal is szolgáltak, így azt is megtudtuk, hogy este háromnegyed 7-kor veszi majd kezdetét az akció, és július 4-én, este 7 órakor fog véget érni.

14.
14.
user101
-120% ? Annyiért a fél boltot megvenném... :)

Én még *sajnos* nem értem a csúcsra, pontosan annyi játék van a kívánságlistámon, mint amennyi a fiókomban és mindkettő 100 fölött van. Van pár kiemelt cucc aminek nagyon örülnék, de ha ötven százalékkal letolják akkor is bele-kerülne vagy 100 euróba... Nem tudom, most sírjak vagy inkább nevessek. A'sszem skizofrén nevetés lesz belőle a végén... :)
13.
13.
PrimYaz00
Remélem most is lesz -120% akció és végre be is tartják azt :)
12.
12.
PaprikaJancsi
Jó vásárlást a PC-seknek! ;)
11.
11.
markoci555
kb 90%-át amit tényleg akartam már bezsebeltem ilyen akciókon az évek során, a kívánságlistám nagy része nem sürgős, így lehet hogy ebből a nyári cuccból most inkább kimaradok
10.
10.
DON GONDOCS
#3: +1 Minden hibája ellenére üde színfolt volt az fps műfajban
6.
6.
Heldengeist
A summer sale kártyákat már most is lehet gyűjteni.
5.
5.
Egy tízest félre kell raknom akkor . A GoG sale is csak úgy vitte a pénzt.
3.
3.
Extol
Chaser - régi szép idők
2.
2.
Dreadlox
Akkor tudom, mikortól meddig nem fogok enni.... kösz Gabe..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...