E3 2016: Tartalmasnak ígérkezik a Dishonored 2

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 18.
  • Hír
Link másolása
Az Arkane Studios kreatív igazgatója, Harvey Smith a Twitteren erősítette meg, hogy a Dishonored folytatása sokkal hosszabb lesz, mint az első rész. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 12-20 órás játékidőre számíthatunk.

Harvey Smith, az Arkane Studios kreatív igazgatója egy Twitteren feltett rajongói kérdésre reagálva megerősítette, hogy ha a Dishonored első része 8-12 órát vett igénybe, akkor a folytatás 12-20 óra közötti játékidőt vesz el az életünkből.

 A  Dishonored 2 november 11-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

9.
9.
user101
Hát az első 32-óra volt kimaxolva, mindenkit büntetve, második végigjátszásra. Az elsőről sajnos nincs adat, de ahogy magam ismerem azért az hosszabb volt. Szóval nem érzékeltem azt a 8-10 órát :)))
8.
8.
Rabit Wars
Én anno az első részét kimaxoltam teljesen imádtam nagyon maga a történet a világ steam punk feeling, teljesen beszippantott végig vittem többször is 1x úgy is hogy senkit nem gyilkoltam meg csak sunnyogtam meg kábítottam vagy 50 órát bele toltam alsó hangon! :D
7.
7.
redsovi
Imádás lesz ebből. Az első rész kiegekkel volt olyan 20-22 óra nekem. Persze egy végigjátszás ennyi, mindenkit eltéve láb alól akit lehet. Mivel nyilván a 2-ben megmarad ez a döntéses, 'őt nem ölöm meg, neki most segítek stb...' rendszer, rendkívül tartalmasnak ígérkezik, és az a 20 óra kitolódhat többször 20-ra is :)
6.
6.
Heldengeist
#4: A játékidő csak a mennyiségi szempont, van azon túl minőségi is. A játékidőt ki is kell tölteni annyi tartalommal, ami ott tart a képernyő előtt és a játék műfaján múlik, hogy ez mennyire lehet hosszú.
5.
5.
joeperry
Épp pár napja végeztem az első résszel, a nyolc órát talán tényleg súrolta, de azért nem volt egy Thief:) Ha a második erre rápakol még pár órát, már bőven megéri, főleg, hogy baromi hangulatos steampunk hangulata van az egésznek.
4.
4.
hedzsooo
Ez is 1 ok amiért a legtöbb játékot inkább csak 1/2-1 évvel a megjelenés után szerzem be (a másik meg pl. hogy asdjanak ki rá pár patchet először...), leárazások keretén belül. Pl. a Witcher 3 után egészen egyszerűen képtelenség eldönteni, hogy nevetve, v. sírva adnék ki ezért a játékért ugyanannyi pénzt, mert még ha pl. ez a D2 baromi jó 20 órának is ígérkezik, a W3-ba, csak az alapjátékba bele tettem kb. 140 órát...

Persze vannak kivételek nálam is: pl. a Mass Effect, Dragon Age, Gothic, Risen, Two Worlds, Mafia, Alien: Isolation, Wolfenstein: The new order, DOOM, meg ugye a Witcher játékok nálam minden elővételen keresztül érkeztek a megjelenés napján. :)
3.
3.
Heldengeist
Én az első résszel is el voltam 17 órát, a hosszabb bruttó játékidő pedig önmagában nem jelent tartalmasabb játékot.
2.
2.
Gykrizsi
Remélem ez egy karakterrel, és külön-külön ez a duplája. Mondjuk én az első részt is rengetegszer vittem végig, biztos ebbe is rengeteg órát beleölök.
1.
1.
Neo1989
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...