E3 2016: Nyugati író jegyzi a Resident Evil VII-et

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 18.
  • Hír
Link másolása
A sorozatban elsőként nem japán író rakja össze a Resident Evil VII sztoriját, hanem Richard Pearsey, akinek korábban a remek Spec Ops: The Line filozofálgatós történetét köszönhettük. Nagy reformok lesznek itt.

A héten bejelentett Resident Evil ViI komoly változásokat hoz a frencsájzba. Kezdjük azzal, hogy a perspektíva változik: a belső nézet sokkal zsigeribb horrorélménnyel kecsegtet, a szereplőgárda is teljesen új lesz, ahogy a helyszín is - ezúttal Louisianában járunk. A Capcom tényleg komolyan gondolja az újításokat, ráadásul a sorozatban elsőként nem japán író veti papírra a játék sztoriját.

Hanem Richard Pearsey, aki pár éve a Spec Ops: The Line-nal már nagyot gurított. Az úriember a Twitteren erősítette meg a híreszteléseket, mondván egy utazásnak fogja fel a dolgot, és nagyon örül, hogy szerepet vállalhat benne.

Pearsey egészen pontosan íróként és narratív designerként vesz rész a munkálatokban. A horror műfaj sem ismeretlen előtte, hiszen az ő nevéhez fűződik az első F.E.A.R. is. Érdekes lesz látni, hogy a nyugati íz milyen hatással lesz a Resident Evil-frencsájzra - a fent taglalt újdonságok mellett a VR-változat is elég komoly fegyvertényt jelent.

A Resident Evil VII január 24-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra - a demóról írt tapasztalatainkat hamarosan megosztjuk veletek.

4.
4.
doma100
Jó lesz ez, biztos, hogymeg fogom venni, viszont nem örülök annak, hogy el kell búcsúzni a régi karakterektől. Jó tudom lehet, hogy Leon meg Chris már unalmasak de jött be egy jó pár új karakter a 6-ban akiket szívesen láttam volna a Re7-ben. Például Sherry Birkin, számomra nagyon jó érzést volt őt újra látni az RE2 után és Jake Muller is szerepelhetne még, meg feltudnék még sorolni karakterek. Hiányozni fognak az biztos de remélem csak a RE7-ben kell nélkülözni őket de valahogy ezt kétlem. :(
2.
2.
#1: Szerintem nagyon jó volt a történet, de így van, az vitte el a hátán. Anno csak letöltöttem, majd valamikor tavaly boldogan szedtem össze Steam-en, de azóta is csak ott csücsül. Semmi motivációt nem érzek arra, hogy újra nekiessek.

A Resident Evil sorozat meg nekem kimaradt, valahogy túl komolytalan volt mindig számomra, ez a rész viszont felkeltette az érdeklődésem, főleg ezzel az íróval.
1.
1.
Mortis
ez egész jó hír: tekintve, hogy a Spec Ops: The Line-ban az egyetlen igazán említésre méltó dolog a a sztori volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...