Resident Evil 7 PC, PS4, XBOXONE

Megérkezett a Resident Evil-sorozat hetedik része - komoly változásokon esett át a játék.

A franchise legsikeresebb játékává vált a Resident Evil 2-remake

Eddig is tudtuk, hogy óriási kasszasiker lett a Resident Evil 2 2019-es remake-je, a Capcom azonban most hivatalosan is kijelentette: Leon és Claire kalandjából több példány fogyott el, mint bármelyik másik Resi-játékból.

Közel 600.000 PS VR2 kelt el eddig

A Sony jelentése szerint az eszköz megjelenését követő hat hétben túllépték a félmilliós eladási számot, ami jobb eredmény, mint az első PS VR eladási számai

Visszakerül a sugárkövetés a Resident Evilekbe

A múlt héten minden előjel nélkül kikerült a ray tracing a Resident Evil 2 és 3 remake-jéből, valamint a Resident Evil 7-ből. A Capcom azonban megígérte, hogy egy jövőbeli frissítéssel visszakerülnek ezek a funkciók.

Három Resident Evil-játékból is eltűnt a ray tracing

Valami nagyon félrecsúszhatott a Capcomnál. A Resident Evil 2 és 3 újrázása, és a Resident Evil 7 is váratlanul elveszítette a ray tracing opcióit PC-n.

Kiszivárogtak a PlayStation Plus Extra és Premium februári játékai

A szivárogtató szerint a Horizon: Forbidden West és a Resident Evil VII is elérhető lesz február 21-től a két drágább előfizetés felhasználóinak, és billbil-un eddig még nem tévedett.

Alcatraz szigetére vezet a következő animációs Resident Evil-film

Megkapta első előzetesét az idén nyáron érkező Resident Evil: Death Island. Az animációs film a Resident Evil: Vendetta folytatása lesz.

Májusban kivezetik a PlayStation Plus Collectiont

A PlayStation Plus előfizetés mellé járó válogatott játékcsomag címeit májusig még beválthatjuk, utána azonban megszűnik a PlayStation Plus Collection.

Újra mozog a Resident Evil 4 remake-je

A Silent Hill után a Resident Evil kapta a főszerepet tegnap éjjel, amikor is a Capcom levetítette a Resident Evil Showcase legutóbbi adását. Lássuk a legfrissebb látnivalókat!

Búcsúzik a Winters családtól a Resident Evil-franchise

Ethan Winters és családja két epizódon át élvezhették a főszerepet a Resident Evil-sorozatban, a Capcom azonban elárulta, hogy a Shadows of Rose DLC-vel pont kerül a történetük végére.

Dátumot kapott a Breath of the Wild folytatása a Nintendo Direct új adásában

Bőven tartogatott meglepetést a Nintendo Direct legutóbbi adása, többek között a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásáról is megtudtuk a legfontosabb infókat. Íme, az összefoglalónk!