Horse Racing Manager - Másodjára is...

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Pro Cycling Manager és a Loki fejlesztője, a francia Cyanide újabb menedzserjátékának készít folytatást: ezúttal másodjára ülhetünk nyeregbe!
A Pro Cycling Manager és a Loki fejlesztője, a francia Cyanide újabb menedzserjátékának készít folytatást: ezúttal másodjára ülhetünk nyeregbe! Bár a fejlesztők szerint a Horse Racing Manager első része hatalmas sikernek örvendett, mégis én 6 körüli értékelésektől jobbat nem láttam a játékról...

Sebaj, talán majd a második rész bizonyít! A Horse Racing Manager 2 egyszerre verseny- és menedzserjáték remek többjátékos lehetőségekkel: az Owner mód a menedzselőknek, a Jockey mód a versenyzőknek, míg a Punter mód a fogadóknak lesz igazán izgalmas játék. Megjelenés idén ősszel csak PC-re. Alig várjuk.
2.
2.
mate moto gp
sztem fosbol még nem lehet, mert amikor Hitler megmondta a tudósainak , hogy fosbol csináljanak vajat, akkor 1 hónap mulva jelentették hogy már kenhető!!



Szoval ez egy nagy totális anarhia!

1.
1.
SirTocy
Elképesztő, mi mindenből lehet ma már játékot készíteni. Vajon a fejlesztők mikor nézték meg utoljára az eladási statisztikákat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...