Még mindig elérhető a Doom demója

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 21.
  • Letöltés
Link másolása
Noha az ígéretek szerint csak az E3 hetén tölthettük volna le az id Software shooterének kipróbálható változatát, a fejlesztők mégis meghosszabbították a határidőt. Pontosan nem tudni, meddig.

Az idei E3 apropóján jelent meg a Doom kipróbálható változata, amit az első tervek szerint csak az expó hetén tölthettük volna le. A Bethesda most meghosszabbította a határidőt, de még nem világos, hogy meddig.

A demó a játék single kampányának első pályáját tartalmazza, melyben a UAC bázison ébredünk és ellátogatunk a Mars felszínére, miközben démonok százait lőjük halomra. A multiplayer kimaradt a próbaváltozatból.

Ha eddig átsiklottál volna a hír felett, itt a remek alkalom a pótlásra. A kóstoló PC-re, Xbox One-ra és PS4-re érhető el. Amíg levándorol a kliens, olvassátok el a játékról írt tesztünket.

9.
9.
logic5
A legjobb monotón gém díjat kapja: DÚM :D
8.
8.
logic5
#1: Engem nem nyert meg. Abszolút nem.. Szép, szép, de 0 élmény...
7.
7.
Neo1989
Valahol azért vicc h egy Demot limitált ideig lehet beszerezni.
5.
5.
#1: Nem vagy egyedül, én meg azt érzem hogy velem van a baj, már felnőttem, és semmi sem tudja ugyanazt a feelinget visszaadni amit az első két játéknál éreztem, és erről nem tehetnek a fejlesztők, képtelenség "ugyanolyat" csinálni. De majd csak ha nagyon olcsó lesz akkor szerzem be, mert egyszerűen nem jön át, nem érzem a programot, a kivégzések se tetszenek,baromi unalmas volt a demó :-D De majd azért kipörgetem egyszer, csak várok mert PS4-em van, majd használtan 1 év múlva.
4.
4.
user101
Pont fordítva vagyok ezzel: nagyon negatívan tekintettem a stuffra és kételkedtem benne, hogy jó lesz, de azt kell, hogy mondjam: nagyon jól sikerült. Iszonyatosan pörgős, hangulatos és élvezetes. Meglepően! Lehet pont azért is esik jól, mert épp Fallout-ot tolok, s mivel baromi nagy a kontraszt így a feszült játékmenet után jól esik egy kis kötetlen zúzda! :D
3.
3.
elgeri
akarom mondani: sci-fi :)
2.
2.
koviprog
#1: Ugyanígy vagyok ezzel. 1 dolog tart csak vissza, hogy 10.000 Ft.- akció keretében tuti beszerzem.
1.
1.
elgeri
A személyemet minősíti, de még a demo után se tudtam ráérezni, hogy ez kell-e nekem?! :(
Valahogy nem jött át a gunplay, a fegyverek, meg ez az "aréna hangulat". Közben pedig mégiscsak pörget a tudat, hogy DOOM, hogy scify fps...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...