Devil’s Third - év végén leállnak a szerverek

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 23.
  • Gyászhír
Link másolása
A Nintendo egy frissen kiadott közleményben megerősítette, december végén leállítják a nem túl jól sikerült Devil's Third multiplayer szekcióját. A döntés a nyugati régiót is érinti.

Az eredetileg Wii U-exkluzívnak indult Devil's Third fejlesztése meglehetősen rögös utat járt be, mire felkerült a boltok polcaira. Az egykor szebb napokat is megélt Tomonobu Itagaki legutóbbi játéka a hosszúra nyúlt fejlesztés ellenére se váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így alig egy évvel a premier után a Nintendo úgy döntött, ideje kihúzni a dugót.

A döntés értelmében a játék online szekciója bezárja a kapuit, méghozzá december 28-án. A multiplayer 16 játékost támogat, 13 térképet és sok-sok játékmódot kínál, ráadásul PC-re is elérhető. Ez azt is jelenti, hogy a játék digitális verzióját a következő hónapokban sokkal olcsóbban, 59,99 dollár helyett 29,99 dollár ellenében szerezhetitek be.

Feltéve, hogy vagytok annyira önsanyargatóak, hogy kínozzátok magatokat a Ninja Gaiden alkotójának pocsékul sikerült játékával.

5.
5.
Hirosima-chan
Maga az egész Nintendo is kihúzhatná már a dugót.
4.
4.
Raam989
Nagyon sajnálom, hogy Itagaki ennyire szopóvágányon van. Én nagyon szeretem a doa és ninja gaiden játékait, kár hogy kitúrták a team ninjától. Biztos nem olyan középszar folytatást kaptak volna a játékai, mint amilyeneket kiadtak doa5 és ng3 címszó alatt...
2.
2.
delphijos
Az a durva hogy egészen eddig 60 volt..... :)
1.
1.
DON GONDOCS
Mostmár kiadhatnák más platformokra is aprópénzért a Bayonetta 2vel együtt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...