Megint sokáig mozog az Escape from Tarkov

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 23.
  • Videó
Link másolása
A Battlestate Games ott folytatja, ahol hetekkel ezelőtt abbahagyta. A csapat csak úgy ontja magából új játéka, az Escape from Tarkov látnivalóit. Ezúttal egy 15 perces gameplay futott be.

A Unity 5 hajtotta Escape from Tarkov egy történetközpontú MMOFPS lesz, így bármit is cselekszünk majd a játék világában, az kihatással lesz a sztorira is. A céllövölde a realisztikusság jegyében komoly kihívás elé állítja majd a játékosokat. Ebből már Ti is kóstolót kaphattok, ha kipróbáljátok az augusztusban rajtoló alfatesztet.

A megjelenésre valamikor idén kerül majd sor, kizárólag PC-n.

9.
9.
Rockefeller
#6: Lehet hogy nem lesznek benne ilyenek hogy egyél-igyál de még mindig sokkal összetettebb lesz mint az fps-ek nagyrésze szerintem.
8.
8.
Rockefeller
#6: Mármint erről nem hallottam hogy túlélős, zombiktól menekülős játék akarna lenni. Valaki lentebb írta hogy az. Várjuk ki a végét még nem tudunk eleget.
7.
7.
Hulk86
Nekem kajak egy régi játéknak a hangulatát adta vissza BLACKet az első pár pillanatban, igaz az nem ilyen MMO-s beütésű volt, de nekem nagyon vissza adta azt a fellinget!!!
6.
6.
Derivel
Nem értem ezt a játékot. Akkor most ez egy történetközpontú MMOFPS? Mert nem láttam sem történetet, sem pedig MMO elemeket. Vagy DayZ-szerű multiplayer túlélő játék lesz csak zombik nélkül? Open world vagy ilyen kis pályarészek? Ha utóbbi, akkor az elég szomorú.

Rockefeller: Az Arma bármi tud lenni. Van legalább fél tucat túlélő mod az Arma 3-hoz.
5.
5.
Rockefeller
Ha jó lesz én megveszem. Ilyen taktikus lövöldéből azért nem sok van, max az arma. Arról meg nem hallottam hogy túlélős játék akarna lenni.
1.
1.
markoci555
Nem tudok betelni ezzel a játékkal, de a videó úgy akadt mintha magában a játékban akadt volna a játékos.
Meg azért az is látszik, hogy a legelső traileres videó pofátlanul fel volt turbózva. (ugyan ez a pálya volt asszem) Amikor a gránátot eldobta abban a videóban, akkor mindenféle effekt társult hozzá, mintha valódi lett volna, itt meg kb semmi nem történt csak pukkant egyet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...