Escape from Tarkov PC

Igazán ígéretes MMO FPS/TPS hibrid, melyben két privát hadsereg mocskos küzdelmeibe csöppenünk egy kisvárosban.

Vetélytársat kap az Escape from Tarkov

A PUBG videójáték fejlesztőcsapata egy újabb projektet indított el, méghozzá az Escape form Tarkov leendő riválisát.

Kitiltották Twitchről az Escape from Tarkov fejlesztőit

Mozgalmas volt az év vége az Escape from Tarkov számára, a fejlesztők azonban túlságosan is belefeledkeztek az ünneplésbe. Ennek következtében kaphatott tiltást Twitchről a Battlestate Games csapata.

E3 2021: Futottak még a Summer Game Festen

A fontosabb bejelentések és látnivalók mellett egy sor apróság kapott helyet az idei Summer Game Fest nyitóeseményén: ezeket összeszedtük nektek egy csokorba, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Futottak még a PC Gaming Show műsorában

Ahogy az lenni szokott, a PC Gaming Show idei műsora is tömve volt előzetesekkel és bejelentésekkel. A fontosabb anyagokkal már külön foglalkoztunk, most következzen egy összeállítás a többi apróságról!

Escape from Tarkov - irány a TerraGroup Labor!

Különös egy állat az Espace from Tarkov. A Battlestate Games játéka a hardcore sztorialapú szerepjátékok világát az online shooterek játékmechanikáival ötvözi. A zárt bétában rostokló projekt újabb helyszínnel bővül. Lássuk a képeket!

Escape from Tarkov - mi várható 2018-ban?

Tovább folytatódik az Escape from Tarkov bétaverziójának csiszolása idén, és végre a nagyközönség is belekóstolhat a Battlestate ultrarealisztikus MMOFPS-ébe. A stúdió közzétette az idei évre vonatkozó fejlesztési ütemtervét.

Escape from Tarkov - rövidesen nyílt bétázhatunk

A Battlestate Games újra szóba hozta az Escape from Tarkov nyílt bétatesztjét, amelyre még idén sor fog kerülni a fejlesztők szerint. Jelenleg még a zárt teszt zajlik, de a következő két hónap valamelyikében mindenki számára megnyílik a játék.

Escape from Tarkov - elindult a zárt bétateszt

A Battlestate Games jóvoltából kezdetét vette az Escape from Tarkov zárt bétatesztje. A próba csak azok számára érhető el, akik már megvették a shooter korai hozzáférésű verzióját. A meghívókat hullámokban küldik ki.

Escape from Tarkov - júliusban indul a zárt bétateszt

Az ukrán Battlestate Games nagyot markol az Escape from Tarkovval, lévén az egy igazi hardcore MMOFPS lesz, mély RPG-elemekkel megspékelve. A játék júliusban végre kilép az alfastátuszból, kezdetét veszi a zárt bétateszt.

E3 2017: Escape from Tarkov - ősszel nyílt béta

A Battlestate Games bejelentette, hogy az ősszel minden érdeklődő kipróbálhatja az Escape from Tarkovot, hiszen akkor veszi kezdetét a nyílt bétateszt. Emellett a fejlesztők képeken mutatták be a karakterünk rejtekhelyét.