Elstartolt a Steam Summer Sale

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 24.
  • Akció
Link másolása
A Valve tegnap végre begyújtotta a Steam nyári vásárának rakétáit, így több játékhoz most jelentős kedvezményekkel juthatunk hozzá. A promóció - folyamatosan változó akciókkal - egészen július 4-ig tart.

Ha eddig biztonságban tartottad pénztárcád tartalmát, akkor mától vesztésre állsz majd. Kezdetét vette a Steam idei nyári vására, ahol masszív kedvezménnyel juthatsz hozzá számos PC-s játékhoz.

Az első akciók során féláron kaparinthatod meg az egész Sonic-sorozatot, míg az Assassin's Creed-játékok árát 35-75 százalékkal nyirbálták meg.

Ha valami jó lövöldözős címre vágysz, akkor a Call of Duty-sorozatot ajánljuk - itt 50-67 százalék kedvezményt kapsz az egyes részekre, míg az ArmA-frencsájz darabjait akár 80 százalékkal olcsóbban bezsákolhatod.

Az aktuális napi ajánlatokért az alábbi oldalt figyeljétek. A Summer Sale július 4-ig tart.

17.
17.
godach
#16: Nekem még csak egyszer volt gondom, egy 5$-os Xbox feltöltőkártyával, de az is a saját hibámból, mivel nem figyeltem hogy Usa accra van. Egyébként meg vettem már vagy 100 játékot és ebből vagy 50-et elosztogattam probléma mentesen.
16.
16.
zozo76hun
a g2a olyan pult alol dolog, aztan vagy jo lesz vagy nem
14.
14.
markoci555
Ez a videó marha jó volt :)
13.
13.
godach
#10: Én már csak ilyen ... Vagyok ;)
12.
12.
Extol
Ez a videó hatalmas!!! Instant fav. Én is vettem már 10 terméket, command and conquer teljes széria, duke nukem, némi indie horror
11.
11.
pjoco
#9: Nem random csoport vagyunk. Hozzánk hasonló még csak nincs is. Ha van akkor valszeg kopi. Csak ti értetek csináljuk hogy hozzá jussatok a lehető leghamarabb az olcsó illetve ingyenes játékokhoz, semmi haszon nem üti érte a markunkat. Sőt van egy adomány oldalunk ahol a nem használt kulcsokat a tagok és az adminok kiosztják köztetek.
10.
10.
Heldengeist
#7: A G2A szürkezónás. Vissza is szoktak hívogatni ott eladott kulcsokat időnként, plusz vettem ott már olyan global kulcsot, ami mégsem volt global, de nem is a nekünk jó régió. Persze, shielddel kapsz másikat, de akkor sem a G2A az egyenes út. Én inkább hanyagolom, azért annyira nem vagyok rászorulva, hogy kapualjból vásároljak csempész cigit.
9.
9.
PaprikaJancsi
Nem is tudtam, hogy szabad reklámozni random facebook csoportokat.
8.
8.
#7: Bizony, így van! Ki lehet fogni jó akciókat itt is, de inkább g2a és társai.
7.
7.
godach
Nem akarok elégedetlenkedni, de a G2A-hoz képest, na meg ha valaki fél szemmel figyelgeti az Olcsó Játékok Egyvelege csoport cikkeit, akkor ezektől az ajánlatoktól nem fog elájulni. :/
6.
6.
pjoco
Olcsó Játékok Egyvelege facebook csoport. Nálunk Frissen értesülhettek minden hírről.

https://www.facebook.com/groups/O.J.E.csoport/?fref=ts
5.
5.
crytek
Drágaság van majd kivárom a bundlet amikbe ott lesznek a kivánságlistás játékaim, mert ott lesznek
4.
4.
grieves13
A videó szokás szerint igenjó lett, de asszem idén a nullához fog konvergálni a vásárlásaim száma... :D
3.
3.
Dreadlox
Tegnap körül akartam nézni hogy miket áraztak le, de le volt hallva mindigXD Nemgond, sikerült megvennem a The Clubot, kár h a GFWL végett nem lehet multizni vele.
2.
2.
Heldengeist
Már tegnap este 6-kor elrajtolt, kétlem, hogy váratlanul ért titeket.

A magam részéről nem fogom betegre vásárolni magam. 2-3 játék maximum. Így is tele van a játékkönyvtáram olyan darabokkal, amikhez még nem is nyúltam.
1.
1.
Cellator
Jövő év Június 4-ig? Hosszú nyárnak nézünk elébe, szegény Starkok! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...