Batman - már idén teljes lesz az első szezon

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 25.
  • Megjelenés
Link másolása
A Telltale Games kommunikációért felelős munkatársa, Job Stauffer egy interjúban megerősítette, hogy a nyáron rajtoló Batman: The Telltale Series összes része megjelenik az év végéig.

Még mindig nem tudni pontosan, hogy mikor mutatkozik be a Batman: The Telltale Series első epizódja, de az már biztos, hogy valamikor nyáron veszi kezdetét Gotham City megmentése. De ahogy a pontos megjelenési dátum, úgy az epizódok megjelenésének ütemterve is kérdéses volt eddig.

Job Stauffer, a Telltale kommunikációért felelős szakembere azonban egy interjúban elárulta, az ötepizódosra tervezett Batman-játék összes része megjelenik még az év vége előtt. Ebből akár arra is lehet következtetni, hogy jó eséllyel augusztusban mutatkozik be az első felvonás.

Hogy mennyire komolyan veszi a témát a Telltale, azt az is jól mutatja, hogy elképesztő szinkrongárdát toboroztak össze. Bruce Wayne-nek a hangját Troy Baker kölcsönzi, míg Selina Kyle, azaz a Macskanő szerepét Laura Bailey, Carmine Falcone-ét Richard McGonagle, Harvey Dentét Travis Willingham, Vicki Vale-ét Erin Yvette, Alfred Pennyworth-ét Enn Reitel, míg Jim Gordonét Murphy Guyer kapta meg.

A játék PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra jelenik meg.

7.
7.
McDuff
Jöhetne akkor most már egy rendes előzetes is hozzá,nem csak teaser.jah meg a walking dead S3-nál nem úgy volt hogy E3 végén jön a rendes előzetes is?ahhoz is csak teaser van még.
6.
6.
Yanez
Akkor először kivárom a teljes évadot. Végre egy olyan Batman-es cím, ahol jobban belemélyedünk a sorozat detektíves oldalába! Legalábbis remélem, hogy azon lesz a hangsúly! A képregényekben is jobban bírtam ezt a vonalat. Az Arkham Knight-ban is volt ilyen rész, és nagyon tetszett!
5.
5.
RangerFox
Ennek örülök. Egyik legjobban várt cím idén számomra.
4.
4.
Macifasz
Király. Akkor most már lassan elérhetővé tehetnék az előrendelést (ejjj, de szépen megmondtam), mert se az 576, se a Konzolvilág oldalán nem lehet még előrendelni ami fura tekintve, hogy pl. Kojima új játékát már elő lehet rendelni, pedig az valszeg olyan 3-4 év múlva jön csak. :-D
3.
3.
vmiki88
#2: Nos általában arról dönthetsz, hogy ki tud kameozni a következő részekben/évadban. :D
2.
2.
Igaz, én csak a TWD első részével játszottam, de ott szerintem rossz volt, hogy a döntéseim nem változtatta meg a sztorit, általában mindig ugyanazt a befejezést kaptam. A tőbbi játékuk is ugyanilyen?
1.
1.
FreeKatana
Bezzeg ha Walking Dead lenne... Bár úgy rémlik, mintha anno azt meg havi megjelenéssel ígérték volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...