Folytatódik a War Front bétatesztelése

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 8.
  • Korai verzió
Link másolása
Múlt héten mindössze kétezer játékos próbálhatta ki a készülő magyar stratégiát, mely alternatív formában mutatja be a második világháborút.
Múlt héten mindössze kétezer játékos próbálhatta ki a készülő magyar stratégiát, mely alternatív formában mutatja be a második világháborút.



Most újabb 13 ezer önkéntes játékosnak adatik meg a lehetőség, hogy kipróbálják a War Front: Turning Point többjátékos módját. A játszható skirmish módot gépi és emberi ellenfelek egyaránt tolhatják a lelkes stratégák, miután regisztráltak a FilePlanet oldalán, hogyan onnan letölthessék majd a klienst. A Digital Reality bámulatos grafikával felszerelt játéka szeptemberben kerül a boltokba.

4.
4.
dr3l
Ja és nézd meg a többi shotot és ámulj!
3.
3.
dr3l
Azért az a kép annyira nem ronda. De azért a stratégia vizuális világa nem közeledik az FPS-ekéhez, mert ha a fél pályát kéne nézned akkor átváltana 1 f/s-ra, vagyis képrgényüzemmódra. És ezekben a játékokban persze egyszerre több ckaraktert kell megjeleníteni, és ha úgy nézének ki, mint a HL 2-ből az Alyx, nem menne senki gépén. Ettől függetlenül lehet még nagyon szép egy stratégiai game.
2.
2.
fojesz
Stratégiától nem Quake 4-t kell várni...
1.
1.
Mast3rmind
hááátttt... én ma egy olyan képet láttam játékból, hogy majdnem elsírtam magam...



http://www.fileplanet.com/promotions/warfront/screens/screen4.jpg


Ez kegyetlen ronda...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...