War Front: Turning Point

War Front: Turning Point címmel újabb, második világháborúban játszódó stratégiát fejlesztett az Imperium Galactica-t is jegyző magyar Digital Reality. A háború elkezdődött!

War Front: Turning Point

Mindig örülök annak, ha magyar fejlesztésű játékot sikerül megkaparintanom tesztelésre a többiek elől. A hazai játékkészítés világviszonylatban is nívós, főleg a stratégiai vonal, de meglátjuk a Field Ops képes-e majd kilépni ebből a skatulyából, de ez egy másik történet…

Hétfői bazi nagy galériafrissítés

Február utolsó nagy galériafrissítése rengeteg látnivalóval vár Titeket: érkeztek új God of War II, Hour of Victory, Test Drive Unlimited és War Front képek is többek között.

A jövő heti játékmegjelenések

Izgalmasnak ígérkezik játékok szempontjából a jövő hetünk, mikor is megjelenik többek között a Supreme Commander, a War Front, a Crackdown és az NBA Street 4.

Befejeződtek a War Front munkálatai

Elkészült a War Front: Turning Point. A magyar illetőségű Digital Reality által fejlesztett második világháborús stratégia pár héten belül a boltok polcaira kerülhet.

Itt a magyar fejlesztésű War Front új demója

Ahogy a Digital Reality megígérte, a mai napon elérhetővé vált a War Front: Turning Point új demója, melyben a világháborús stratégia egyjátékos módja próbálható ki.

Holnap érkezik a War Front egyjátékos demója

Holnap jelenik meg a magyar Digital Reality által fejlesztett War Front: Turning Point második demója, melyben a teljes verzió egyjátékos módját próbálhatjuk majd ki.

Több mint 400 új kép landolt galériánkban

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés itt, a Gamekapcson. Jelenlegi felhozatalunk is igen kemény, érdemes néhány pillantást vetni rá. Kellemes nézegetést kívánunk!

Tölthető a War Front többjátékos demója

Megérkezett a magyar illetőségű Digital Reality által fejlesztett, szépreményű világháborús stratégia, a War Front: Turning Point többjátékos demója.

Késik a War Front: Turning Point

A CDV mai jelentéséből tudtuk meg, hogy az eredetileg 2006. karácsonyára kiírt, magyar fejlesztésű War Front: Turning Point 2007-re csúszott át.

Szombat reggeli galérifrissítés

A szombat reggelt egy szép adagnyi screenshottal nyitjuk egy nagyobb galérifrissítés keretében. A legújabb, legszebb és leglátványosabb képekért erre tessék!