Egy régóta várt Skyrim-mod jelenik meg

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 28.
  • Letöltés
Link másolása
Az Oblivion: Nehrim készítői végre elkészültek a legújabb ambiciózus projektjükkel. Az Enderal a The Elder Scrolls V: Skyrim teljes konverziója, amely egy egyedi világgal operál, új küldetésekkel, NPC-kkel és átalakított szintezéssel.

Alighanem az egyik leginkább várt teljes konverzió jelenik meg napokon belül a Skyrimhez. Az Enderal egy teljesen új élménnyel kecsegtet, már csak azért is, mert egy egyedi, külön világot fedezhetünk fel benne. A német változat július 1-3. között élesedik, míg az angol verzió néhány héttel később.

Az Enderal a 14 fős müncheni csapat, a SureAI munkája. A készítők neve nem ismeretlen a rajongók körében, ők rakták össze az Oblivion egyik legjobb teljes konverzióját, a Nehrimet is. A srácok új világot készítettek most is, teljesen új történettel, karakterekkel és átalakított szintezési rendszerrel.

Az ingyenes modhoz természetesen szükségünk van a Skyrim alapjátékra, de a DLC-kre már nem. Nem árt könyvjelzőzni a hivatalos oldalt, hiszen ide kerülnek fel hamarosan a letöltési linkek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...