Úgy néz ki, új kedvence van a koreaiaknak

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 28.
  • Biznisz
Link másolása
A League of Legends közel négy éve uralta a dél-koreai internetkávézókat, a legutóbbi számok alapján azonban az Overwatch átvette a vezetést. Persze a neheze csak most jön, a trónt meg is kell tartani.

Az Overwatch óriási siker, erről nem csak a magas pontszámok és a 10 millió játékos árulkodik, hanem az is, hogy a legnehezebb terepeken is képes helytállni a játék: a Gametrics legutóbbi számai szerint a dél-koreai internetkávézókba (PC bangokba) járók 30 százaléka választotta az Overwatchot, míg a League of Legends "csak" a 27,8 százalékukat érdekelte.

Ez pedig tényleg szép eredmény, mert ha koreaiak rácuppannak valamire, akkor arra nagyon rácuppannak: a League of Legends például 2012 augusztusa, vagyis közel négy éve kirobbanthatatlan a trónról. Az persze megint más kérdés, hogy a Blizzard FPS-e meddig képes tartani magát és a StarCraft szintjére tudja-e emelni a lelkesedést a helyi játékosok körében.

Érdekesség, hogy az Overwatch egyik tankja, D.Va maga is koreai, és a háttértörténete szerint profi StarCraft-játékos volt, amíg nem csatlakozott az Overwatch csapatához.

12.
12.
sloth
#6: Mondjuk koreában kicsit több a kocka mint Chilében, vagy Kambodzsában... "kicsit"...
De a Chileiek szerintem most fifáznak a copa america után...
11.
11.
Robi87
#10: Köszönöm szépen a segítséget :)
10.
10.
fojesz
#1: Megkérdeztük a forgalmazót, elvileg ezen a héten érkezik újabb szállítmány, és viszik is ki az üzleteknek.
9.
9.
Hirosima-chan
#4: bocsi ez lemaradt: a TB számoddal tudsz csak belépni, így szűrik a kiskorúakat, nekik bizony éjfélkor lövik a pizsamát és nem tudnak tovább játszani, még otthonról se.
8.
8.
Hirosima-chan
#6: Inkább halgattál volna.
7.
7.
Hirosima-chan
#4: Nem kell fizetni érte csak az időért fizetsz amit ott töltesz. A lol-ban is minden hős elérhető nem kell megvenni, stb. Más világ.
6.
6.
ollie92
Erdekes, arról nem írnak, hogy mi Chile legfelkapottabb játéka ? Vagy Kambodzsáé ?
5.
5.
Banderas
#4: Gondolom Guest 1-2-3-4 stb ahány gép,vagy ahogy mondod még mindíg olcsóbb mint gépel együtt. :D
4.
4.
markoci555
Hogy van ez? a lol ingyenes, ezt meg megvették ennyien? Vagy a kávéházban osztozkodnak egy accon? :D
1.
1.
Robi87
Sziasztok!
Nem teljesen ide tartozik, de jelen pillanatban nem kapható a játék sehol sem dobozosan. Esetleg nem tudja valaki, hogy körülbelül mikor lesz kapható megint dobozos formában?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...