Búcsút int a PlayStation 4 a Ustreamnek

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 28.
  • Gyászhír
Link másolása
Véget ér a Sony és a magyar illetőségű Ustream együttműködése, augusztustól nem használhatjuk a szolgáltatást streamelésre, és értelemszerűen a közvetítések közül is kikerülnek a Ustream-anyagok.

A Sony közleményben jelentette be, hogy augusztus 1-től (a pontos dátum régiótól függően változhat) megszűnik a Ustream nevű streaming szolgáltatás támogatása a PlayStation-platformokon. Ez azt jelenti, hogy attól kezdve nem közvetíthetjük a játékainkat a Ustreamen keresztül, és a Ustream-közvetítések sem lesznek jelen a PS4, a Vita és a PlayStation App Live from PlayStation szekciójában.

A hír tulajdonképpen nem meglepő, nem valószínű, hogy a Twitch-, a YouTube- és a DailyMotion-támogatás mellett bárkinek is hiányozna a Ustream, ráadásul az érzés kölcsönös lehet: a Ustreamet idén januárban felvásárolta az IBM, azóta pedig mások a prioritások a nem mellesleg magyar cégnél.

Érdekesség mindenesetre, hogy a Sonynak a Ustream volt az első streaming partnere, ez a szolgáltatás képviseltette magát először a konzolon, sőt a gépet magát is úgy jelentették be, hogy a Ustream gondoskodott az élő közvetítésről.

2.
2.
Az az igazság, hogy teljesen szar a ustream sajnos. Bármelyik másikon normálisan megy, usteramen meg akad...ráadásul nézőként is ezt tapasztaltam. Úgyhogy nem fog hiányozni.
1.
1.
MikelGun82
Annyira gagyi, hogy valóban senkinek sem fog hiányozni. Amikor a főhadiszállásról közvetítve szakadozik egy stream, az jelenti igazán a legalja hulladék szintet, ettől lehet, hogy valamiben jók, hiszen csak eljutottak egy szintre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...