Xbox One - egymillió Elite kontrollert vettek eddig

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 29.
  • Biznisz
Link másolása
Mérföldkőhöz érkezett a Microsoft, az Xbox One tavaly ősszel debütált Elite kontrolleréből egymillió példány talált gazdára eddig. A hardcore gamereknek tervezett kiegészítő komoly hiánycikknek számított a megjelenése után.

Phil Spencer, az Xbox-csapat vezetője a Twitteren tette közzé a hírt, miszerint a tavaly októberi premierje óta egymillió Elite kontrollert sikerült eladniuk. A poszt mellé egy fotó is járt, ez lenne az:

Az Xbox One spéci kontrollerét hardcore gamereknek szánták, és viszonylag jól testreszabhatók: cserélhetők rajta az analóg karok és D-pad is. Az aljára behúzható pedálok kerültek, amelyek sok esetben kényelmesebbé tehetik a versenyszerűen játszók életét. Mindezt persze meg is kell fizetni: míg a standard kontroller 60 dollár, az Elite 150 zöldhasúba fáj, úgyhogy nyugodtan nevezhetjük úri huncutságnak.

A kiegészítő sikerét egyébként már az is előrevetítette, hogy tavaly komoly hiánycikknek számított, a Microsoft alaposan alulbecsülte, hogy mekkora igény lenne rá.

Kontrollerfronton idén is számíthatunk újdonságokra a Microsofttól. Az Xbox One S már egy megújult vezérlővel érkezik, aminek finomítottak a kialakításán, megnövelték a hatótávolságát és Bluetooth-vevőt is tettek bele, így közvetlenül is összekapcsolható a PC-kkel.

Habár Európában várni kell rá, a Microsoft új szolgáltatásával a saját szájízünk szerint színezhetjük a kicsikét.

8.
8.
godach
#2: Bátyámat legszívesebben disszidálnám, amikor helyzetben van, és kapura rúgásnál nem csak majdnem rám dől, de a rálövés gombon kívül, még az analóg és markolat is recseg a keze alatt. Mondjuk meg is eszik 3 joy-t egy játékkal, míg én egyet 40-el ;)
7.
7.
ADMlN
Erősen gondolkodom egy ilyen elite-en, mert az alapverzióban se csalódtam, csak olyan piszkosul drága, hogy nehéz igazolnom magamban egy ilyen kiadást. :D

Remélem az elite-ből is jön egy ilyen felújított kiadás beépített blouetooth-al, mert örülnék ha bármiféle usb dongle vagy kábel nélkül rá tudnám kötni a hordozható gépemre is.
5.
5.
RangerFox
4.
4.
Csoki80
#2: Nagy átéléssel játszhatsz (csak úgy recseg a műanyag) XD
3.
3.
Buggy
#2: Csak nem Mortal Kombat vagy Fifa ?:D
2.
2.
Codehook1337
Azthiszem befogok ruhazni egyre mert nekem a leftstick mar igencsak kotyog es be is lehet nyomni ugy, hogy ottmarad :D(bar ez iranyitasba semmiben sem korlatoz) bar azthiszem ez az en hibam a 360as kontrollert is megettem fel ev alatt. (Kicsit tulhajszolom a kontrollereket ) :))
1.
1.
zozo76hun
nem tulzas azt allitani hogy nagyon jo kontroller, ha nem a legjobb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...