Sárkányokkal erősít a Call of Duty

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops III harmadik DLC-je, elsőként pedig a zombimód kapott kedvcsinálót. Nem egészen értjük, hogyan, de az alternatív múlt Szovjetuniójában a zombik mellett sárkányok is nehezítik hőseink életét.

Július 12-én érkezik a Call of Duty: Black Ops III harmadik pályacsomagja, a Descent. A kiegészítő elsőként PS4-en lát napvilágot, míg a PC-s és Xbox One-os változatokra egy hónappal később számíthatunk.

A DLC a már szokásos tartalmat ígéri: egy új fejezettel bővül ki a zombimód, míg a kompetitív multit négy pályával toldják meg a Treyarch fejlesztői. Az új trailer egyelőre csak az előbbiből ad ízelítőt, tessék kattintani a Gorod Krovi sárkányaihoz!

Ami az új pályákat illeti: az Empire a Black Ops II-ből ismert Raid felújított változata lesz, a helyszínül szolgáló római villa érdekessége, hogy immár a Black Ops III mechanikájának is tökéletesen teret enged. A Cryogen egy Holt-tenger környékén fekvő létesítményben játszódik, ahol bűnözőket hibernáltak, a Berserknek egy viking falu ad otthont, míg a Rumble-ön egy óriásrobotok összecsapására felhúzott stadionban lövöldözhetünk egymásra.

A csomag természetesen része a szezonbérletnek is.

29.
29.
kopic
#27: lol
Csak a véleményünket írtuk le ember. Ennyi.
28.
28.
iPatrick
#26: A Treyarch-féle Zombies-nak nem csak hogy van, de olyan szinten csavaros a története, hogy alsó hangon 20 A4-es oldalon keresztül lehetne taglalni. Nem véletlen sokan csak emiatt vesznek COD-ot, sokkal több van benne mint ami kívülről látszik annak, aki nem próbálta vagy csak érintőlegesen. Tény persze, hogy már rég különálló címnek kellene lennie, dehát Activi$ion..
27.
27.
#25: Nem, engemet nem zavar. Leszarom a codot, csak itt vernyákoltok, mintha megváltanátok a világot a pofázással.
26.
26.
Norbiii
Nem vagyok CoD rajongó, nem játszom CoD játékkal, max pár percet próbáltam, és meg is váltam Tőle! Hogy miért?

Én szeretem az akciót, sőt még lövöldözni is szeretek a játékban, de nem ESZETLENÜL...nem szeretem amiben csak "idétlenül" lőni kell egymást, sokkal inkább elnyeri a tetszésemet egy Uncharted 3, meg egy The Last of Us, aminek van TÖRTÉNETE, és amikor szükséges na akkor lövünk, vagy ha már háborús game, akkor egy Sniper elite,(demoval játszottam) ami elnyerte a tetszésemet, ahol talán gondolkodunk is ...Nekem ennyi bajom van a CoD-al, aztán kitudja, lehet egyszer megszeretem! :)

Azonban ha még nem is szeretem a CoD-ot, attól nem fogom ócsárolni azt, akinek tetszik. Nekem nem jön be, másnak meg bejön, ez így van jól! Ha ennyien szeretik, az biztos nem véletlen...akinek tetszik az játsszon vele, és egyáltalán ne érezze kellemetlennek!
25.
25.
kopic
#24: Ha tégedet nem zavar, hogy egyre mélyebbre süllyed a cím (bár ezek után nem tudom lehet e még tovább), akkor egészségedre.
24.
24.
#23: Legalább magadra ismertél.
23.
23.
kopic
#8: Hat ja, veled az elen.
22.
22.
Szidjátok pedig igenis jó lesz ez, most megy a sírás aztán úgyis megint megveszi mindenki.
Legalább ne játsszuk el megint, most remeg a fél falu mert a Juli kicsípte magát és készül elveszíteni szüzességét, aztán mikor jön a teszt még nyavalyogtok de már megbékéltek mint a pápa a golyóálló üvegű luxuskocsikkal és egy hétre rá már veszitek is meg és írjátok a blogokat mit javult mit nem XD
20.
20.
delphijos
Amúgy ha valamit nem értek az a dlc exkluzivitás Főleg hogy időleges. Az hogy egy exkluzív cím segíti az eladásokat oké, de tényleg lenne olyan fanatikus aki egy dlc miatt választ platformot? Ez inkább csak kitolás azokkal akik egy másik platformon játszanak....
18.
18.
UncannyDante94
jéézús istenem..:DD ez nagyon gáz..
Már látom is az egyik jövőbeli COD címet.. Call of Duty Fantasy Warfare !! :$
Ami egy fps-rpg lesz..és tündérkoboldmanókat kell majd ölni hogy fejlődj..a többit ink nem irom..
17.
17.
Gykrizsi
#12: Azért ezt lehet így is nézni: Ez egy katonai lövölde. Annó belekerült egy zombi nácis móka, ami még hangulatos is volt. Ez persz nem volt elég, kellettek a exo skeleton zombik, mert ha nincs fantázia, akkor újrafeldolgozás van. De nem, nekik ez sem elég, most raknak bele zombi SÁRKÁNYT. Érted sárkányt. Egy codban. Saját magukat járatják le. A multinak több köze van már egy rioi karneválhoz, mint a háborúhoz. Mindegy, majd megy az űrben is a makaréna.
16.
16.
Drazhar
Én még mindig azt mondom, hogy egyedül a zombi mód érdekelne, ezt szívesen tolnám, csak hát nem adják ki külön.
15.
15.
Chrysh
#13: Én a CoD-ot mindig a single-ért toltam, egyszer régen megmerényeltem, hogy a CoD 4-gyel multiztam, de egy idő után elment a kedvem tőle. A CoD single részben igen kellemeseket képes domborítani, a multis-coop zombis baromság meg sose érdekelt és ha sárkányok lesznek ebben, akkor sem fog jobban érdekelni
13.
13.
#3: Ugyan, hogy lenne mindegy, hiszen a náci zombikkal semmi gond nincs, csak a sárkány az ökörség... :)
12.
12.
godach
#8: De érted!? Majdnem az ilyenek miatt hagytam ki a Ghosts-t és az AW- t holott elmondanám, egyik sem lett rossz.
11.
11.
Thor Vath
Hát ez kész :D Javaslom még a mágus kaszt bevezetését.
8.
8.
#3: Sok a sérült, sajnos ez van.
7.
7.
Yanez
Emlekezzetek: lesznek meg UFOK is!
6.
6.
Nem röhejesebb, mint a zombik. Egy természetfeletti témában pedig már nem mindegy hogy sárkány vagy gólem vagy vérfarkas vagy vámpír? A sárkányok nem a single playerben lesznek (bár ki tudja mit hoz az Infinite :))
3.
3.
godach
Tehát mindegy mit újítanak, a CoD így is úgy is szar.
2.
2.
McDuff
Sárkányok? ohhh vajon mit is szeretnének ezzel meglovagolni? vajon mit is?
1.
1.
Freed
:-D jajj,egyre viccesebb már ez a COD.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...