Single módot is kaphat Friday the 13th: The Game

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 30.
  • Hír
Link másolása
Ha szereted a slasher filmeket, de a multiplayer nem vonz, még mindig reménykedhetsz. A Gun Media szerint ha jól muzsikál a kasszáknál a Friday the 13th: The Game, akkor később single player móddal bővíthetik a játékot.

A Gun Media még tavaly kalapozott össze a Kickstarteren 823,7 ezer dollárt a Friday the 13th: The Game-re, és bár az elérhető célok között ott volt az egyjátékos mód is, ahhoz dupla ennyi pénzre lett volna szükség.

A csapat alapítója, Wes Keltner a Polygonnak adott interjújában utalt rá, hogy továbbra is reménykedhetünk a single player módban, elvégre még mindig tervben van. Az előrendelésekből befolyt összeget visszaforgatják a játékba, ám jelenleg csak a multiplayerre összpontosítanak a srácok.

Egy single kampányt sokkal drágább elkészíteni, mint a multit, így most ez utóbbi a legfontosabb számukra. Már csak azért is, mert a lineáris játékmenet nem tudná visszaadni azt az élményt, amit csak emberi játékosokkal élhetünk át. Nem lehet megjósolni, hogy egy hús-vér személy mit fog cselekedni.

Ugyanakkor ha a Friday the 13th: The Game szépen muzsikál a kasszáknál, van esély arra, hogy valamikor a megjelenés után egyjátékos móddal vértezik fel a címet.  A single hátterét a Hitmanről mintáznák a srácok. Jasont irányítva hosszú tervezés után mészárolhatnánk le az áldozatainkat, akiket először megfigyelünk, majd váratlanul és brutálisan csapunk le rájuk. Táborozó fiatalként értelemszerűen a túléléssel kell foglalkoznunk.

Függetlenül attól, hogy lesz-e single mód vagy sem, a Gun Media a megjelenés után folyamatosan szállítani fogja az új tartalmakat a Friday the 13th: The Game-hez.

A játék idén októberben landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

8.
8.
Freed
Imádom a Friday the 13th filmeket (meg van az összes) remélen az összes Jason skin benne lesz és a filmek korhű hangulata!
7.
7.
hadzsime
A Dead by Daylight nekem ennél jobban tetszik.
6.
6.
Necreon
Egyébként nagyon rossz a hozzáállás - aki slashert szeretne, ne abban reménykedjen hogy egy ZS kategóriás századik multiplayer copy fejlesztője csinál egy felejthető single-t a játékához. A fejlesztő reménykedjen, hogy a besült projectjük nem lesz akkora bukás mint most, ha a single miatt még megveszik páran.

Aki meg jó slashert keres az ne itt keresse és "reménykedjen", hanem találjon magának valamit a pénzéért ami sokkal jobban megéri azt és az idejét, amiben nem "reménykedni" kell. Szegény fejlesztők pedig akiknek a játékát a multis jellege miatt a multiplayer scene vette meg, reménykedjen hogy a single content fejlesztése miatt nem pártolnak még el azok is.
5.
5.
Necreon
#4: Nevetségesen kevés tartalommal és KÉT season pass-al amiben a térképek és karakterek legalább fele volt, illetve a szintezéssel nem járó összes vadász testreszabási feature.

Egy bare minimum tartalmú aljas lehúzás volt az EVOLVE egy papíron jól hangzó, a valóságban running simulatorba fulladó játékmenettel.
4.
4.
user101
De az Evolve legalább egy minőségi játék volt tartalommal és koncepcióval. Nem pedig valaminek a hátán akart felmászni a hírnév felé. :(((
3.
3.
crytek
Ok akkor soha nem lesz single.
Halott ez a koncepció a sokkal nagyobb Evolve is megbukott hát akkor ezek mit akarnak.
Kár pedig egy parás single jó lenne
2.
2.
"hogy egy hús-vér személy mit fog cselekedni." Nyilván menekül, aztán meg meghal. Nem annyira vágom, hogy Jason elől hogy lehetne meglógni, az early gameplay-ekből meg semmi nem derült ki erről. Egyelőre ez inkább amolyan party-játéknak néz ki, amiben együtt lehet ökörködni, futkosni a haverokkal egy sör mellett...
1.
1.
zimonyini
Ez pedig még jól is hangzana. :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...