Nem csinál több Xbox-exkluzívot a Microsoft

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 5.
  • Hír
Link másolása
Habár eddig is egyértelműnek tűnhetett, a jegyzőkönyv kedvéért írjuk le: a jövőben a Microsoft összes saját kiadású játéka támogatni fogja az Xbox Play Anywhere kezdeményezést, vagyis mindegyikük megjelenik PC-re is.

Habár a cég törekvései és a vezetők nyilatkozatai erősen sejtették, ennyire konkrétan még egyszer sem jelentette ki a Microsoft, hogy felhagy az Xbox One-exkluzívok készítésével: ebben a blogposztban maga Yusuf Mehdi, a Windows & Devices Group vezetője szögezi le, hogy "a jövőben az összes Microsoft Studios-játék támogatni fogja az Xbox Play Anywhere kezdeményezést és elérhető lesz a Windows Store-ból".

Az Xbox Play Anywhere szeptember 13-án rajtol majd a ReCore-ral, ami azt jelenti, hogy onnantól kezdve nem készít több Xbox One-exkluzív címet a Microsoft, a jövőben mindegyikük (legyen az first-party vagy second-party fejlesztés) meg fog jelenni PC-re is. A futtatásukhoz persze Windows 10 kell majd, de reméljük, mire a Halo 6 megérkezik, már emiatt sem kell húznunk a szánkat.

290.
290.
kopic
#276: Látom új vagy.:) Majd megszokod, mert rengetegszer van az, hogy szétoffolják, flamelik a híreket/teszteket. Szóval én már meg sem lepődök rajta.
289.
289.
DON GONDOCS
Értem én hogy jó így veszteség nélkül fogja árulni a játékokat hisz egy jól sikerült játéknak az XO-s eladásai kompenzálja a win10 és fordítva, persze ha télleg megkapjuk egy vásárlással mind2 verziót akkor nincs ilyen gond. De szerintem azért mindig is sokat dobott az eladásokon nem csak az Xo de úgy a Konzol ex címek. Mint a Red dead redeption vagy Bayonetta Silent Hill Downpour, Asura's Wrath, Army of Two, tekken, Dragon ball, Ninja gaiden, Majin and the Forsaken Kingdom, marvel ultimate alliance 2 játékok, eszembe nem jutott volna venni annak idején venni X360 ha nincsenek ilyen címek
288.
288.
CoreyT
Uhhh...mit írtam???
És a mási kommentelő mit írhatott???
De én csak viccnek szánt a trollosdit ;)
287.
287.
CoreyT
#286: Ja ja ez így van. Nekem CSAK Pcm ill ps 3 és 4 em van.Boxot akartam venni XO-t de most hát...max a régi címekért.De abból meg nincs annyi hogy 100ezerért vegyek egy konzolt...szegénység van
286.
286.
godach
#284: Én pl most örülnék ha lenne. Vagyis nem most, hanem ha a PA beindul. Behordhatnám munkába a boxot (könnyebb lenne mint a PC) vagy el anyósomék, és folytathatnám ahol abbahagytam a játékot.
Vagy hogy tovább menjek, kijöhetnék a gép elé, amikor valami Xfaktoros baromság miatt száműzve vagyok a hálóból. Sorolhatnám az ellenérveket, de vannak itt akiknek a microsoft maga a gonosz, így hát felesleges.
284.
284.
CoreyT
Amúgy meg maga a hír nem feltétlen rossz...csak annak cumi akinek mind a 3 masina megvan...mit kezd most majd egy boxal vagy egy pc vel (kinek mi ugye)
281.
281.
CoreyT
280.
280.
Qwerty0001
#276: Jól látod.Túl ment.Grat.
279.
279.
Qwerty0001
#278: Mondjuk te ezt csinálod mindenhol...meg sem kellene lepődni
276.
276.
CoreyT
Aztaaaaaaa...na de mi van itt??!Ennyi...köhöm,köhöm.
Ez a vitázás már túl ment szerintem a trémán ;)...hagyjátok már!Itt úgyis max csak szájkarate fog menni,nem tudjátok megverni egymást :)
274.
274.
Norbiii
#266: Köszönöm, hogy véleményt és kritikát fogalmazol meg, igyekszem okulni belőle! Én igyekszem jól és pártatlanul végezni a munkámat, Yanez is! Tegnap moderáltam kindzsal, Mirror, szejko, Qwerty0001, és a Te hozzászólásaidat is, ha ez így igazságtalan, oké. Mirror elég jó barátom, ha elfogult lettem volna, NEM moderáltam volna 20-30 Mirror hozzászólást.....Bennünk is lehet hiba, elfogadom, de abban is, akik 200 kommenten át egymást ócsárolják, offolnak!
268.
268.
Freed
Előre szólok elfogadom hogy nem nekem van mindig igazam!
De az vérlázító hogy egy "vérremenő vitát" egyszer csak bannol valaki aki a végén csatlakozik bele az egészbe és mindenki törlésre kerül (amin még el is poénkodik, ami szerintem az alja minden moderátornak!) csak az nem aki ezt az egészet generálta ill továbbra is folytatta!
Mert az sem egészséges szerintem ha egy kommentelő minden egyes cikkben azt látja ill hozza ki hogy a PC jobb mint a Konzol...na az ilyen gyökér gondolkodásúakat kellene bannolni a francba de neeem.Csak akkor kell amikor már megy az anyázás.
Ha ennyire megterhelő ez a moderálás,miéet vagytok moderátorok???
267.
267.
Yanez
#264: Nem volt a kommentemben semmi cinizmus. Epp ellenkezoleg, kiemeltem, hogy te pl szemelyeskedes nelkul is az ember tudtara tudod adni, ha nem ertesz egyet vele. A kulturalt viselkedes pedig nagyon sokat er az ember szemeben!
266.
266.
Freed
#262: Hát ti is egy másik nézőponton vagytok meg szerintem mi is egy páran.
Sajnálom a párodat mindezektől eltekintve, de a véleményem nem változik.
Kiemelném hogy MÁR TÖBBSZÖR IS ELŐFORDULT UGYAN EZ UGYAN EZEKKEL A FELHASZNÁLÓKKAL!
De tök mind egy hogy mit írok szerintem.
Ez nem lázítás ez sajnos tény.
265.
265.
delphijos
Szerintem egyszerűen úgy kell nézni hogy az exkluzivitás mostantól kiterjed az egész MS ökoszisztémára. Ma már a szolgáltatásban van az igazi pénz, nem az egyszeri sw eladásban, előbb utóbb minden sw csak "bérelhető" lesz. Ez kicsit kényszerpálya volt most az MS-nek (biztos nem így tervezték azért) de végül is a helyzetet ennél nem nagyon tudták volna jobban lereagálni.
264.
264.
godach
#248: Nem értem a cinizmust. Semmi sértőt, bántót nem írtam. Sőt, nem is akartam.
263.
263.
godach
#248: Nem értem a cinizmust. Semmi sértőt, bántót nem írtam. Sőt, nem is akartam.
262.
262.
Norbiii
#255: Szerintem én egy elég békés és normális emberke vagyok, amit leírtál az rám nem igaz, de Yanezre sem! Nem vagyunk mindig itt, de megpróbáljuk ALÁZATTAL és BECSÜLETTEL a legjobb tudásunk szerint végezni a munkánkat!

Legjobb példa, hogy Mirror nagyon jó barátom, még is sorra moderáltam a hozzászólásait...........
261.
261.
Norbiii
#251: Ezt visszautasítom! Egyformán moderáltam, mindenkit, aki személyeskedett, és ócsárolta a másikat, és többszöri felszólításra sem hagyták, hagytátok abba! Tettem ezt úgy, hogy aznap páromat mentő vitte el, egész nap izgultam, hazajöttem, moderálgatnom kellett, most meg azt kapom a fejemhez, hogy ilyen ilyen cimbora, olyan benyalás stb....nézd meg mennyit moderáltam, talán nem kéne a moderátorok ellen hangolni az embereket....
260.
260.
Freed
#259: :-D ezt még szinte senki nem vette észre!!!!
Jöttek az okos kommentek hogy."Á,dobhatom ki az xo-t"
259.
259.
sebtapasz
Végülis ez tök jó....vagy nem? Nincs PC és xone exlusive, minden játék megjelenik mindkettőre! Nem lehet több nyafi,h. Ez megjelent erre-arra az meg nem...
258.
258.
Freed
#257: Ja...csak ezzel az a baj hogy már több ízben is előfordult, és nem kell hezltekkel visszamenni.
Mindegy is.Vannak ilyen emberek.
257.
257.
Yanez
Qwerty0001:

Ajanlom figyelmedbe a szabalyzatot:

https://www.gamekapocs.hu/szabalyzatok#tab3

Az ha valaki offol, meg nem jelent problemat. Az mar igen, ha nem hagyja abba, es ezzel teleszemeteli a cikket. Tovabba a szemelyeskedes az, ami nem tartozik bele egy kozossegbe, csak sajnos egyesek ezt nem ertik es azzal takaroznak, hogy ez az internet, ergo tehat itt nem muszaj emberszamba venni a masikat. Az ilyen szemelyek elobb-utobb ugyis repulnek, mint erre mar tobb pelda is volt.

Az meg hogy egyeseknek sikerul neha meguszniuk egy nemitast vagy bannt, az nyilvan azert van, mert a moderatorok is emberek, igy nem lehetnek itt 24/7. Amikor viszont tudunk, szolgalunk es vedunk. A legkonnyebb biralni, de azt senki sem veszi eszre mennyi trollt es hasonlot bannoltunk mar az oldalrol, meg ugy altalaban tisztogatunk mig tudunk.

Elnezest, ha nem erkezunk ott lenni mindenutt, de azert amennyire tudunk, igyekszunk! A jobb kozosseghez viszont nektek is tenni kell, megpedig ugy, hogy nem reagaltok a trollokra es figyelmen kivul hagyjatok a szemelyeskedo embereket, mert igy csak mindenki teleszennyezi a cikkeket, akarata kivul is!
256.
256.
Freed
#255: Bocs Qwerty0001
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...