Megvette a Sega az Endless-sorozat alkotóit

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 5.
  • Biznisz
Link másolása
Egyszerre erősít a PC, az európai piac és a stratégiai játékok színterén a Sega, miután leigazolta az Endless-sorozat mögött álló Amplitude Studiost. Ez azt jelenti, hogy Endless Space 2 is nála landolt.

A Sega bejelentette, hogy felvásárolta a párizsi Amplitude Studiost, amit még 2011-ben alapított néhány volt ubisoftos. A körökre osztott stratégiákra szakosodott csapat olyan játékokat tudhat maga mögött, mint az Endless Space, az Endless Legend és a Dungeon of the Endless, jelenleg pedig az Endless Space 2-n dolgozik - ezt már a Sega adja ki.

A Sega időközben komoly kis stratégiagyárossá változott, elvégre az ő tulajdonában van a Total War-sorozatot jegyző Creative Assembly, valamint a Warhammer 40.000: Dawn of Wart és a Company of Heroest fejlesztő Relic Entertainment is. A menedzserjátékok kedvelői is a markában vannak, a Sports Interactive által fejlesztett Football Managernek lényegében nincs kihívója a piacon.

3.
3.
crytek
Dungeon of the ENDLESS STEAM FREE

https://store.steampowered.com/app/249050/Dungeon_of_the_ENDLESS/
2.
2.
Necreon
Ne ne ne nee neeeeeeeeeeeee basszameg. Iszonyatosan jó játékokat csináltak, baromi jó fair árazással és DLC-kkel. Most majd mehet a kibelezett Total War-ok DLC hegyei mellé. Előre a nyakamat rá hogy ez lesz a Relic új Dawn of War -jával is, és a következő Amplitude projecttel is.
1.
1.
Perseus84
Nagyon helyes. Keves a strategia mostansag.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...