Endless Space PC

Független fejlesztésű űrstratégia - a Steamről tölthető le.
Típus: Stratégia, Ûr

Ingyenes az Endless Space - Collection

A Humble Bundle jóvoltából teljesen ingyen tölthető a mindenféle kiegészítővel felvértezett 2012-es űrstratégiai játék, az Endless Space. A játék beszerzésével azonban érdemes sietni, mert az akció hamarosan lejár.

Ingyen játszható bunyós játékok a hétvégére

Az EVO 2018 apropóján egy csomó verekedős játék ingyenesen kipróbálható a Steamen. Köztük van a Street Fighter V, az Absolver, a Dragon Ball FighterZ, az Injustice 2 és a Tekken 7 is. Utóbbi Xbox One-on is nyüstölhető a hétvégén.

Megvette a Sega az Endless-sorozat alkotóit

Egyszerre erősít a PC, az európai piac és a stratégiai játékok színterén a Sega, miután leigazolta az Endless-sorozat mögött álló Amplitude Studiost. Ez azt jelenti, hogy Endless Space 2 is nála landolt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Minden egyes alkalommal, mikor leírom, hogy "most már tényleg itt az uborkaszezon", hülyét csinálok magamból, mert a kiadók a következő héten úgyis rám cáfolnak: a napokban is rengeteg új megjelenés lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szűkös lesz a hét, de valahogy minőség szempontjából sikerült feljebb helyezni a lécet. Nem vennénk mérget arra, hogy az új Test Drive: Ferrari Racing Legends Unlimited-magasságokba emelkedik, mindenesetre érdemes lesz egy próbát tenni vele, a többieknek pedig irány a The Secret World világa!