Ingyenes próbaverzió az új Need for Speedhez

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 6.
  • Akció
Link másolása
Jó kedvében van az Electronic Arts, két meglepetéssel is készült mára a játékosoknak. A Need for Speed PC-s változata kapott egy tízórás próbaverziót, a Battlefield: Hardline utolsó DLC-je pedig ingyen tölthető.

Ha még nem próbáltad az új Need for Speedet (teszt), de van egy PC-d, jó hírünk van: az EA legutóbbi autóversenye is bekerült az Origin próbaváltozatai közé. Meglehetősen sokat játszhatunk a játék ingyenes, de hiánytalan tartalmú kóstolójával, legalábbis 10 óra után jó eséllyel el tudod majd dönteni, hogy érdemes-e megvenni a programot. Ha benevezel rá, természetesen a mentéseid is viheted magaddal.

Ezzel párhuzamosan folytatódik a DICE Road to Battlefield 1 promója, ezúttal a Battlefield: Hardline Betrayal címet viselő DLC-je tölthető le ingyenesen. A csomag négy pályát, két járművet és hét fegyvert (köztük egy kardot!) vonultat fel, emellett ez vezeti be a játékba a fegyverek testreszabását lehetővé tevő Gun Bench funkciót. Az akció július 12-ig él.

Köszi, lacika4817!

24.
24.
Falcon
Hardline-nak ez a hanyadik ingyenes dlc-je?? Ez a második amit észrevetem hogy free hányrol maradtam le edig?
23.
23.
kopic
Ennyire xarul fogyott ?
22.
22.
CoreyT
Otherworld...azok érdekes megvilágításból látnak egy két dolgot
21.
21.
#19: Gyerekek, az Otherworld egy sok emberből álló csapat. Ha nem érdekelnek a fikázó mentalitású "kritikusaik", szépen megnézitek a videó alatt, ki csinálta, és max nem nézitek meg. Nekem mindig ez az első dolgom, ezeket én is kihagyom, mert nem érdekel. De mint már mondom harmadjára, az OW neve ne ijesszen el senkit, mert igenis vannak köztük olyan emberek, akiket egyesen jó hallgatni. Link, mivel amúgy képtelen bárki is maga rákeresni:

https://www.youtube.com/watch?v=-amFsYpm7ks
https://www.youtube.com/watch?v=qYfqONUWsFY
https://www.youtube.com/watch?v=92W07-mzs2I

Tökéletes példa. Vannak, akik nem hülyeségeket beszélnek, nem csak a gameplay/grafikával képesek foglalkozni, hanem műalkotás szintjén kezelik az adott játékot, olyan mélyebb témákba mennek bele, amiket én más magyar csatornán még nem láttam - és ez még mindig az OW. (Kivéve Szirmait, noha az egész gamer dolog szerintem borzalmasan áll neki, ő azért még szintén próbálja nem szigorúan szórakoztatóeszközként kezelni az elemzett játékait, lásd: a Bioshock Infinite videói.)
20.
20.
Neo1989
Elég szomorú h már ott tartunk h isteni kegynek számít v miből demót kiadni :(
19.
19.
Neo1989
#3: Egyetértek az OW egy rakás szar. Nem tudnak mást csak fikázni. Volt képük még anno az UC3-t is lehúzni.
18.
18.
#17: Akkor írom neked is, csekkold a lent említettek munkáit. Az OW-ről alkotott véleményedből kiindulva, meg leszel lepve.
17.
17.
Necreon
#3: Az Otherworld fennállása óta a tapló amerikai redneck magyar megfelelője, disznóháton lovagló shotgun-os motorosbajszos kultúrálatlan paraszt két foga között valami derékig lógó gyommal.
16.
16.
#14: Ember, a GTA az egyetlen, ahol WASD-ozva vezetsz. (Meg talán az új Mad Max-ről még el tudom képzelni, azzal nem játszottam.) Semmi gond nem volt korábban az autós játékok PC-s irányításával. Ha már itt tartunk, a FIFA játékokkal sem. Amióta szarnak a PC-re azóta van hogy lényegében az irányítást is csak "portolják", úgy meg nyilvánvalóan szar.

Persze ha költöttem volna rá, nyilván vígan já.. khm, szenvednék még vele, és ugranék én is arra, aki szerint egy rakás szemét.
14.
14.
Mekee85
#13: Hát nekem gamepad. Billentyüzet irásra van, maradjunk annyiban.
2016ban sawdozni egy autos jatekban... Jézusom.
13.
13.
crytek
#11: Árkád szarokhoz felesleges más....
12.
12.
Mekee85
Egyébként vannak hibái, de az autok jok, végre nem ferrarival meg lamboval van tömve, a tuning is jo, irányitásra elég árkéd, de hülye aki mást vár egy nfstől mint laza szorakozást.
Nekem megérte azt a 9e t amennyiért vettem.
11.
11.
Mekee85
#10: Billentyüzettel nyomni 2016-ban. Szép.
10.
10.
#9: Közben haver mesélte, nála meg fix 17 FPS, bármilyen beállítással. :D A back/start gomb cseréje meg billentyűzeten úgy néz ki, hogy az Esc semmit nem csinál, a Tab a telefont hozza fel, a menü pedig a.... Backspace. 2016-ban. Szép.
6.
6.
dante92
Kár, hogy csak PC-re :(
Viszont a Battlefield-nek örülök!
5.
5.
crytek
Nem veszi senki a szarjaikat ??? Hehe
Amugy nem csak nfs ingyenes most...

Originen a következő játékokat lehet kipróbálni n órán keresztül totál ingyen:
- Need for Speed™ 10 óra.
- STAR WARS™ Battlefront™ 4 óra.
- Unravel™ 10 óra.
- The Sims™ 4 48 óra.
- Battlefield 4™ 168 óra.
- Titanfall™ 48 óra.
4.
4.
#3: Szerintem is erős túlzás a "tesztjük" erről, de azért vannak ott különösen értelmes emberek, elég csak megnézni Archon vagy DNS videóit.

Egyébként tényleg, senki ne töltse le. Elmesélem mit csináltam a mai nap a játék letöltése óta. Indítom a játékot, elindul ablakban, majd láthatóan szenved azzal hogy saját magát fullscreenbe tegye, nem jön össze, marad az ablak. A menüben ki van kapcsolva a windowed mód, de ez őt nem érdekli. Volt ilyen problémám a Battlefront és a Division bétájánál, de ott a borderless windowed úgy ahogy megoldotta a problémát. Utánanézek neten, és többek között a parancsikonnal való babrálás még megoldhatná a problémát. Persze az sem segített, bár nem igazán lepett meg. Feladtam, játszom a miniatűr ablakban amit átméretezni se lehet. Kiválasztom a menü közepén tátongó Play feliratot, erre közli velem, hogy csináljam meg az introt. What? Kiderült, hogy a kétféle play közül nem az Alldrive volt kiválasztva, oké, biztos én voltam a hülye. Töltőképernyő, tűrhető időn belül befejezi, aztán megáll, és 5-6 percig még így áll a játék. Aztán végül jön az első cutscene, ami olyan röhejes, hogy én érzem magam hülyén a nézése közben (a másik kettő amit még láthattam még rákontrázott erre). A végigszenvedése után jön egy durván egész perces verseny, újabb átvezető, kocsiválasztás, töltés, újabb verseny, ezúttal már 2 NPC-vel. Eközben veszem észre hogy a vártnál sokkal jobban fut a játék. Felhúzom ultrára, ugyanaz. Ekkor szembesülök két dologgal: Oké hogy ablakban, de kurvára nem 1080p-ben fut a játék, innen a jó teljesítmény, valamint a játék tényleg semmilyen értelemben nem hajlandó szünetre tenni magát, ami elég idegesítő, lévén még a 2012-es Most Wanted megoldására sem képes, és az arcodba tolja a menüt, hogy semmit se láss, de mögötte a kocsi gurul tovább. (Mellesleg a back és start gombok is fel vannak cserélve, fingom sincs, miért.) Úgyhogy szépen lassan becammogok a célba utolsóként. Majd megint jön egy átvezető, ahol meg vagyok dícsérve, mennyire menőn vezetek meg minden, és mesélik a többi, sorra egyre gázabb karakternek, hogyan maradtak le mögöttem. Ekkor már kezd jócskán tele lenni a faszom az egésszel, de még a harmadik verseny erejére adok egy utolsó esélyt neki. Láss csodát, az egyik kanyarban a kocsi szépen fogta magát és leesett a map alá, zuhant pár másodpercet, mire a játék elkezdett tölteni, mert hát nehogymár csak visszategyen, nem, az egész mapot újra be kell tölteni. Vártam és vártam, majd végre visszarakott.. ugyan oda, ahol az előbb leestem. A HUD viszont szépen megszűnt létezni, én pedig voltam olyan hülye hogy lenyomtam a gázt, mire azonnal, ismét elkezdett tölteni, ezúttal a versenyt újrakezdve, az elejére téve. Na itt döntöttem úgy, hogy azt sem fogom megvárni, amíg elengedik a kezem és open world lesz a játék, ment az Alt+F4 és az uninstall.

Számítottam arra, hogy a játék nem lesz a kedvencem, de arra nem, hogy már technikailag egy akkora szar, hogy odáig nem jutok el, hogy kiderüljön, maga a játék tényleg olyan rossz-e. Gratulálok ezúton az EA-nek, ismét egy remekművet sikerült letenniük az asztalra.
1.
1.
Necreon
Na ez mondjuk jó hír. Fura pont az EA-t látni hogy szépen lassan sorban, de azért visszaszokik a demók kiadására. Még akkor is ha nem a megjelenéskor teszi. Bár az igazat megvallva a Crew mellett nem érzem szükségét hogy valaha autós játékot vegyek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...