Fallout 4 - a Nuka World lesz az utolsó DLC

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 6.
  • Hír
Link másolása
Pete Hines, a Bethesda alelnöke a Twitteren erősítette meg, hogy az idei E3-on bemutatott DLC-k lesznek az utolsók, amelyek megjelennek a Fallout 4-hez. A Nuka Worlddel lezárul a játék ilyen jellegű támogatása.

Az idei E3-on nem csak a Fallout 4 VR-változata, de három vadonatúj DLC is bemutatkozott. A Contraptions Workshop már kapható, a Vault-Tec Workshop ebben a hónapban jelenik meg, míg a Nuka World valamikor augusztusban mutatkozik be.

Ez utóbbiról most Pete Hines elárulta, utolsó lesz a sorban, így a jövőben nem várható több kiegészítés a Fallout 4-hez, igaz, a modtámogatásnak köszönhetően az utolsó DLC premierjét követően is bőven lesz majd friss tartalom a játékhoz.

Unatkozni természetesen így se fog a Bethesda, hiszen a stúdió jelenleg két ismeretlen projekt mellett már a The Elder Scrolls VI munkálatait is elkezdte.

38.
38.
Tr4nCe
#37: Egy szétdrogozott melee kari agyoncsap mindenkit, vagy 17-20 PER-el 2321432méterről fejlövés +80% :)
35.
35.
Tr4nCe
#34: Gondolok itt például a Lone Wanderer perkre, ami igen imba lett, és 3 Charsima kell csak hozzá. Vagy a Rifle perk... 2 PER.... A másik oldalról az energy resist. perk totál felesleges..vagy a küldi követő INT 1 perk...de még a pickpocket-nek sincs sok értelme az F4-ben.
33.
33.
Hab
#29: Nem jöhet be mindenkinek, nekem már 340 órám van benne :D
kindzsal: Far Harbor-t mindenképp nézd majd meg, sokkal jobb döntési lehetőségek terén mint az alapjáték.
32.
32.
Formula1fanatic
Miért nincs ezen a fórumon szerkesztés gomb? Szóval a Fallout1,2-ben még volt lehetőséged egy kvesztet sokféleképpen "megoldani", ennek függvényében is kaptuk az xp menyiségét, tárgyakat és azt, hogy az npc-k hogyan viszonyulnak hozzánk a későbbiekben. Ilyenre nem emlékszem a 3. részben.
31.
31.
Formula1fanatic
"Mondom egyszeruen eltunt a jqtekbol a valaaztas szabadsága, h én mint melyik helyzetet milyen uton akarom megoldani." Igen amit a Fallout 1,2 óta szinte teljesen kiírtottak a játékokból.
29.
29.
CitromH
#24: "Csak szeretem a Falloutot. Minden hibája ellenére." Nincs ezzel semmi baj.
"Tényleg nem kötekedni akartam" De igen...
"...hogy a Fallout Bethesdás részei, milyen szarok." Imádom a Falloutot, és imádtam a Fallout3-at is. Imádom a Bethesdát is. Viszont a Fallout 4 az sem nem Fallout, sem nem upgrade(3 vs.4), sem nem szórakoztató. A mai napig nem tudtam végigvinni, pedig 2X is nekikezdtem. Egyszer olyan 30, másodikra olyan 40. szintig jutottam. Igen lehet az ember ideges, hogy a witcherrel vetik össze, de a wasteland 2 az nem shooter, és ez elég, hogy ne azzal vessék össze, pedig lehetne. Ami megvan a witcherben az hiányzik a F4ből is hogy nagy legyen. Annyi sebtől vérzik az F4, hogy hihetetlen. Sajnálom nagyon, hiszen Fallout fanboy vagyok...
27.
27.
Formula1fanatic
#26: Amit kihagytam még a párbeszédrendszer, nyilván a 4-es tagolás nem a legjobb(konzolokra tervezet), de tovább ágazik, és lényegesen több párbeszéd van benne mint a 3-ban volt. A Perk rendszer ilyen alapon a Fallout 1,2 -ben volt a legjobb, a 3-al kapcsolatosan már nem érdemes felhozni.
21.
21.
godach
#20: ;) Igazán nincs mit. A következő, úgyis ez lett volna ellenérvnek a Fallouttal szemben :D
20.
20.
Hab
#19: Eddig szóba se került a Witcher, talán az első ilyen Fallout hír volt eddig. EDDIG!
Köszönjük godach ;)
14.
14.
Hab
#12: #10: amúgy ti azt nem veszitek számításba hogy a Bethesda 2 saját fejlesztésű játékot ad ki az új TES előtt.
13.
13.
Hab
#12: 10 nem is de 5 évig simán. Majd meglátjuk kinek lesz igaza, de inkább tartson sokáig és legyen áll leejtős az eredmény, mint hogy jövőre kihozzanak valamit.
Egy túró rudit már most felteszek rá, hogy 5 évig nem látjuk az új részt.
12.
12.
Formula1fanatic
#9: Nem túl logikus amit írsz, a TES6-ot is már egy ideje fejlesztik, most hogy végeznek a Fallout 4-el mindenkit ráállítanak a TES6-ra. Ez a saját címük nem fogják 10 évig húzni. A többi projektre külön emberek vannak.
10.
10.
dzsiádzsó
#9: Ugyanezt mondták a Fallout 4-re nagyon nagyon hosszú idő bla bla 1 évre rá kint volt ettől a nyilatkozattól :D...
Mibe hogy jövő E3-mon kint lesz, télen meg már toljuk is vele :)
9.
9.
Hab
#6: 2 nagy projekt van előtte, teszem azt az egyiket tavaly novemberben kezdték el nagyban hegeszteni, kijön 2017-re jó esetben. 2. kb 2019, szóval 2021 előtt nem lesz TES. Todd Howard azt mondta jelenleg nincs meg a technológájuk ahhoz amit elképzeltek TESVI-nak.
6.
6.
Formula1fanatic
Akkor innen számítva kb 2-2,5 év a TES6 megjelenéséig.
5.
5.
Hab
#4: Én is örülnék neki, de eddig semmi ilyesmi pletyka nem jött sajnos.
Obsidian meg nagyon elfoglaltnak tűnik a retro RPG-kkel.
4.
4.
PiszkosFred
#3: Miert lenne szarkasztikus? Mai napig a FNV a kedvencem az ujkori Fallout reszek kozul. Nagyon jo alapanyag lenne a Fallout 4 (is) egy kreativ es hozzaerto csapat szamara.
3.
3.
Hab
#1: Igaz hogy Todd nem rég azt mondta hosszú évekig nem fogunk hallani az új TES-ről.
#2: Bárcsak tényleg megkapná a lehetőséget az Obsidian egy spin-off készítésére, de gondolom ez csak szarkasztikus válasz volt dzsiádzsó hozzászólására.
2.
2.
PiszkosFred
#1: ...es labjegyzetkent hozzateszik, hogy bar ok mar nem keszitenek tobb DLC-t a Fallout 4-hez, de az Obsidian megint megkapta a lehetoseget, es hamarosan erkezik.... (barmi) :)
1.
1.
dzsiádzsó
Király jövőre bejelentik TES-t :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...