Szerezd meg ingyen a Trials of the Blood Dragont!

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 7.
  • Letöltés
Link másolása
Elsőnek nem árt, ha rendkívül ügyes vagy a játékban. Képességeidet a demóban teheted próbára, ha jól teljesítesz, ingyen megkapod a Trials of the Blood Dragon teljes verzióját. Az ajánlat csak PC-n érvényes.

Július 22-én landol a Trials of the Blood Dragon demója a Uplayen. Ha kipróbálod és bebizonyítod, hogy elég jó vagy benne, akkor ingyen megkapod a teljes PC-s verziót a Ubisoft jóvoltából.

Ám ehhez piszok ügyesnek kell lenned! Csak úgy lehet a tiéd a teljes változat, ha a demóban tizenötnél kevesebb hibát vétesz. Némi gyakorlással semmi sem kivitelezhetetlen, nagyvonalú gesztus a kiadó részéről díjazni a profi Trials-játékosokat.

Az ajánlat csak PC-n érvényes, noha a kipróbálható változat Xbox One-on és PS4-en is elérhető lesz.

Aki nem tudná, a Trials of the Blood Dragon egy crossover. Az ügyességünkre kihegyezett, oldalnézetes motoros anyagot a RedLynx nyakon öntette a nyolcvanas évek bugyuta akciófilmjeinek hangulatával - így tért vissza a Blood Dragon.

4.
4.
SSJ Gábriel
Egyébiránt ez egy nagyon jó akció, és tényleg lehetne ez más játékoknál is. Igazából új IP-k esetében lenne ez a leghatékonyabb szerintem - amikor a játékmechanika mindenkinek új, elvégre akkor indul mindenki kb. egyenlő esélyekkel. Nehéz belekötni, és nagyon jó marketingfogás. Ennél a játéknál speciel azért lehetne kérdéses, mert a sima Trialshoz sokban hasonlít, de ez nem egy bonyolult játék (vagyis nem tűnik annak, sose játszottam az alappal se, a videók alapján viszont tűrhetőnek tűnik a nehézsége :D ), szóval ez még belefér. Én mindenképp teszek vele egy próbát.
3.
3.
SSJ Gábriel
http://www.pcgamer.com/get-trials-of-the-blood-dragon-free-for-mastering-the-demo --> "offer is only valid for one day"

Magyarul a PC Gamer szerint csak aznap érvényes az ajánlat.
2.
2.
DON GONDOCS
Mért nem csinálnak egy ilyen akciót a Dark Soulsal?
1.
1.
Levente008
Meg ér ez nekem pár nap szenvedést és valaminek a szétverését?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...