Trials of the Blood Dragon PC, PS4, XBOXONE

A Trials mellékágaként támadt fel a Blood Dragon.

Íme, a Games with Gold márciusi kínálata

Bő egy hét van hátra februárból, de a Microsoft már most elárulta, milyen játékokat tölthetnek le márciusban az Xbox Live Gold-előfizetők. Az AAA-kategóriás címek ezúttal kimaradnak, de a Superhotnak bizonyára sokan örülnek majd.

Szerezd meg ingyen a Trials of the Blood Dragont!

Elsőnek nem árt, ha rendkívül ügyes vagy a játékban. Képességeidet a demóban teheted próbára, ha jól teljesítesz, ingyen megkapod a Trials of the Blood Dragon teljes verzióját. Az ajánlat csak PC-n érvényes.

E3 2016: A harmadik galériafrissítés

Úgy záporoznak felénk a képek az idei expóról, hogy elő kellett vennünk az esernyőt - sebaj, összeszedtük mindet! A mai szórásba többek közt a CoD: Infinite Warfare, a Ubisoft friss üdvöskéi, a Gran Turismo Sport és az új Zelda került be.

E3 2016: Megjelent a Trials of the Blood Dragon

Voltak már utalások arra hogy Trials-sorozatban tér vissza a Blood Dragon egyfajta mellékágként, s most végre hivatalossá vált a dolog. Az már sokkal meglepőbb, hogy a Trials of the Blood Dragon máris elérhető PC-re és konzolokra.

E3 2016: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

Alig tíz perc múlva kezdetét veszi a Ubisoft konferenciája is, ahol reményeink szerint nem csak a már bemutatott játékok, de teljesen új, eddig ismeretlen címek is előkerülnek. Talán kapunk egy Beyond Good and Evil-folytatást is.