Microsoft Codename Argo

  • Írta: Daks
  • 2006. július 11.
  • Hardver
Link másolása
A korábban Xbox Portable és Xboy néven emlegetett hordozható multimédiás Microsoft játékkonzolnak végre megszületett a hivatalos kódneve.
A korábban Xbox Portable és Xboy néven emlegetett hordozható multimédiás Microsoft játékkonzolnak végre megszületett a hivatalos kódneve.


A Microsoft Codename Argo a redmondi óriás hordozható zene és filmlejátszós játékkonzolja lesz - jelenetette be ma J. Allard, az Xbox egyik vezető programozója és reklámembere. Tomporig érő homlokú barátunk szerint az új, jelenlegi tervek szerint még idén Karácsonykor megjelenő handheld konzol nem kíván konkurenciát állítani az iPod-nak, viszont a PSP-nek és az NDS-nek annál inkább. Az Argo-t várhatóan az X06 névre keresztelt nagyszabású Xbox partyn láthatjuk majd elsőként.
7.
7.
shyfter
Biztos felülmúlja a többit, mint az összes Microsoft játékcucc, csak nem fognak sokat eladni belőle.
6.
6.
Ryo san
Mert semmi nem elég igaz billy fiú??
5.
5.
Ca$h
Nem hinném hogy tuti bukta lenne. A konzolpiacnak a 16%-a azért elég szépnek mondható és ez még annak idején lett felmérve az XBox idejében. Az X360 azért pusztít rendesen, szerintem sikeresebb lesz, mint a sima box. A handheldel viszont hadilábon állok, lehet, hogy azért mert nekem van PSP-m, de valahogy érteletlen háborúskodásnak érzem ezt a dolgot. Esélye sem lesz felvenni a versenyt a PSP-vel, az NDS-sel meg annál inkább semmi!!!
4.
4.
InGen
Tuti bukta, mint az Xbox.
3.
3.
ldavid
és jobb lesz mint a PSP?
2.
2.
Mast3rmind
LOL még egy marokkonzol, amire exluzív játékok lesznek... nah ezt sem veszem meg :P
1.
1.
Daks
will be held on 27th and 28th September this year
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...