Jövő hónapban jön a Batman: The Telltale Series

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 15.
  • Megjelenés
Link másolása
A Warner Bros. és a Telltale megerősítette, hogy augusztusban mutatkozik be a Batman: The Telltale Series első epizódja, amit szeptember közepén egy dobozos premier követ majd.

Igaznak bizonyultak a korábbi feltételezések, és valóban augusztusban mutatkozik be az ötrészesre tervezett Batman: The Telltale Series első epizódja. Azt viszont még mindig nem tudni, hogy pontosan melyik napon. A premier minden korábban megerősített platformot érint, vagyis PC-re, Macre, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, iOS-re és Androidra is ugyanakkor érkezik az első rész. A megjelenés után nem sokkal később jön a játék dobozos változata is.

A kiadott sajtóközlemény erről a verzióról annyit árult el, hogy szeptember 16-tól lesz megszerezhető fizikai adathordozón a Telltale-féle Batman. Ez a csomag tartalmazni fog egy "szezonbérlet-lemezt", amely révén elérhető lesz mind az öt rész, de azok csak akkor lesznek játszhatóak, amikor egyesével is megjelennek.

5.
5.
overdosed90
#4: Nem lesz ott a lemezen. Csak beaktivalod steamen és majd ha megjelennek az újabb részek akkor tudod őket letölteni.
4.
4.
zimonyini
#3: De érted hát megvetted. :D De nem, ott van a lemezen, csak nem játszhatsz vele. Vicc.
3.
3.
hedzsooo
#2: Nos, igen. Így kell szériát készíteni akkor is, ha éppenséggel a kiadónál van pénz dögivel, csak hát az üzlet az üzlet ugye..., meh

Részemről akkor ezt majd meg is veszem kb. 1 év múlva, egyben, 1 nagyobb steames akció keretében, féláron, v. még kevesebbért, felpatchelve...
2.
2.
zimonyini
Mekkora cigányság ez már. Rajta van, de nem adják ki, mert profit. Pofám leszakad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...