Hivatalos: hétrészes lesz a Trónok harca 7. évada

Link másolása
Az HBO sajnos elég kellemetlen hírekkel lepte meg ma a Trónok harca rajongóit. Megerősítették, hogy kevesebb epizóddal érkezik a hetedik évad, valamint a megjelenésről is beszéltek.

Bár eddig is szinte biztos hírként kezeltük, hogy rövidebb lesz a Tórnok harca hetedik évada, most az HBO hivatalosan is bejelentette, hogy mindössze hét epizódot számlál majd a folytatás.

Sajnos a rossz a híreknek itt még nincs vége, ugyanis a vállalat azt is bejelentette, hogy következő évad a megszokott áprilisi premier helyett csak valamikor 2017 nyarán kerül majd képernyőkre. Az okokat már ismerjük: Westerosra megérkezett a tél, melyhez természetesen havas, sőt hóvihar által sújtott helyszínekre van szüksége a stábnak. Erre azonban még az olyan forgatási helyszíneken is várni kell, mint Izland, így a megjelenés is csúszni fog.

12.
12.
markoci555
Nem számít hány részes ha jól megtöltik, az utolsó rész marha jó volt, nagyobbnak is tűnt mint az addigi részek az évadban, ha ilyesmik lesznek, rendben van.
11.
11.
Normen1976
Én nem mondanám vérszegénynek. Voltak hullámvölgyek, de nekem speciel a 6. évad tetszett. Ha 7 rész lesz, akkor 7. Tuti várós ettől még :). Még mindig maximálisan legjobb fantasy sorozat ami valaha készítettek.
9.
9.
#3: 13 részt ígértek 2 évadra. Eddig betartották.
8.
8.
leviske
#2: A Witcher fő történetszála semmivel nem pörög gyorsabban, mint a GoT. Ráadásul, mivel a szörnyek pénzigényes jószágok a filmszakmában, valószínűleg a sztorivezetés se különbözne sokban a GoT-tól.
7.
7.
McDuff
#6: ha nem írtad volna, akkor is leri rólad hogy nem hogy egy évadot, de egy részt nem láttál végig...inkább meg se szólaltál volna.
6.
6.
#2: Én pont ilyenek miatt belekezdeni sem merek.
Így kívülállóként szólva meg annyit hozzátéve, hogy itt-ott belenéztem ha néha ment TV-be valamelyik haveromnál de szerintem elég vegyes minőségű sorozat.
Néhány látványos rész, aztán néhány jó jelenet és utána több tucat kivágni való amiket telepakolnak értelmetlen szövegelésekkel.
Inkább adjatok hálát 7 résznek, mert az valószínűleg sűrűbb is lesz, bár ki hogyan áll hozzá...
4.
4.
mestermagyar
#1: Az a helyzet hogy ez a modern egészestés film. Szerintem ezeket az évente kizárólag és szigorúan egyszer jelentkező sorozatokat nem érdemes a mindig biztos pontként elhelyezkedő barátokközként kezelni, de még a walking deadhez sem érdemes hasonlítani, ami szintén rengeteget áldoz fel hogy évente 2 sorozat akár 2 évadja is megjelenjen tizentökömtudjamennyi résszel.

Én sokkal de sokkal inkább várom hogy az utolsó 7 rész méltó legyen a filmtörténelem legjobban és hitelesebben megszerkesztett része. Köszönöm, egy rohadt jelenetet nem akarok látni ami nyáron játszódik a lore szerint a tél kellős közepén. :)
3.
3.
giga321
#1: Akkor már lenne 15 részes mint ahogy a pletykák szóltak róla. Erre 7 rész? Okcsá.
2.
2.
ollie92
Már épp itt az ideje befejezni ! Úgy huzzák ahalsztják, hogy már nem igaz, végére azért kezd izgalmassá válni, de voltak évadok, ahol semmi sem történt (max. vki meghalt) Bááárcsak a HBO megvenné a Witcher jogokat és Andrzej Sapkowski írna sztorit egy új sorozatnak...
1.
1.
Yanez
Egy teljes ev bameg, es ugy sem full evad. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...