Tényleg jön PS4-re a Dead Rising, sőt!

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 19.
  • Bejelentés
A Capcom megerősítette, hogy visszahozza az eredeti Dead Risingot, az átirat PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni. Emellett a Dead Rising 2 és az Off the Record is beveszi az új konzolokat.

A tegnapi szivárgást követően a Capcom megerősítette: az első Dead Rising, a Dead Rising 2 és a Dead Rising 2: Off the Record is visszatér hamarosan. Az eredetileg Xbox 360-exkluzív Dead Rising PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, míg a másik két játékot csak konzolokra jelentették be.

Ez persze nem meglepő, elvégre mindkét cím kijött annak idején PC-re is, azonban a találgatások szerint éppen ezért inkább egyszerű HD-portokra számíthatunk, és túl sok újdonságot nem érdemes várni tőlük. Persze a Capcom még nem részletezte, hogy mit tudnak majd az új változatok, úgyhogy tessék mindez fenntartásokkal kezelni.

A megjelenésről sincsenek információink, pedig a Dead Rising 4 közelgő premierje miatt különösen kíváncsiak lennénk rá.

5.
5.
dante92
#2: Sajnos ettől félek én is, hogy külön fogják árulni. Ha egyben lenne, akkor megvenném.
Én imádom a zombikat, és csak ezért vettem anno x360-at. Az, hogy időre megy igen, frusztál és így folyamatos stresszben tart. De én szeretem az első részét nagyon :)
4.
4.
vanpear
Dead Rising 2 játék ergonomilailag egy hulladék. Lehetett volna belőle jó játék is, de klotyóban mentés, meg minden időre ment. Ezek a dolgok tették egy frusztráló ...
3.
3.
Skygameboy
Ebbe a játékba mi a jó? De most komolyan
2.
2.
atroll1
"azonban a találgatások szerint éppen ezért inkább egyszerű HD-portokra számíthatunk, és túl sok újdonságot nem érdemes várni tőlük" - ezt már abból is lehet tudni, hogy a cashcom-ról van szó. Gondolom véletlenül sem 1 csomagban adják, hanem külön-külön, majd ha lefutott, akkor kiadnak egy bundle-t
1.
1.
zimonyini
Ezt a szart minek és kinek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...