Hivatalos: októberben jön a PS4-es Tomb Raider

Link másolása
Igaznak bizonyultak a pletykák, a Square Enix bejelentette, hogy októberben jelenik meg a Rise of the Tomb Raider PS4-es változata. A PlayStation-kiadás rengeteg extrával, új DLC-vel és PS VR-támogatással jön.

Majdnem egy évvel az Xbox One-os változat után végre PS4-re is megjelenik a Rise of the Tomb Raider, méghozzá a október 11-én - jelentette be a Square Enix. A PS4-es játékosok kárpótlásul a rengeteg várakozásért egy minden extrával megrakott csomagot kapnak, mely a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration címet kapta.

A játékban helyet kapott egy új fejezet, a Blood Ties, melyet PS VR-ral is végigjátszhatunk (azaz nem az egész játék lesz PS VR-kompatibilis). Ebben a történetszálban a Croft-birtokot járhatjuk majd be, valamint lesz egy zombimód is (!), a Lara's Nightmare.

Emellett érkezik egy új online kooperatív mód is, az Endurance, valamint új kosztümök és egy új nehézséggel is bővült a repertoár. Ha ez még mindig nem lenne elég, a játékba bekerült öt klasszikus karaktermodell a sorozat előző részeiből - ez a gyakorlatban így néz ki:

A csomag egyébként Xbox One-ra és PC-re is elérhető lesz és a tartalmak külön is megvásárolhatóak lesznek, sőt a Season Pass tulajdonosai ingyen megkapják.

20.
20.
felegyi
#16: Egy UC4 mellett naná hogy próbálnak "engedni" valamit a PS4-es verzióból, bár ez csak azoknak lenne érdekes akiknek nincs meg egyik sem így egy picit Lara felé húzna a mérleg...
19.
19.
Vigohouse
Na végre. Már tegnapra kértem volna :)
17.
17.
Es meg tovabb megyek, a Square igy csinalt jo bizniszt maganak es nekunk is. Egyreszt felmarkolt let a box egy eves exkluzivitasert, masreszt egy sokkal szebb pakkot adott PlayStationre. Ok is nyertek, mi is, win-win. Velemenyem szerint :-)
16.
16.
#15: Es ezzel csak azt akartam mondani hogy a nezopont a lenyeg, a fo platform nem a ps4 volt, tehat a boxosokkal es pc-sekkel nem akarnak kibaszni, ps4 meg oruljon h ingyen adja melle a cumokat. Siman megtehetnek h ndm adnak csak az alapot. Arra akkor mit mondanal, mennel tuntetni a szekhazuk ele? :-)
13.
13.
logic5
#3: 7500Ft CDKEYS-en.... Gondoljuk át...
8.
8.
giga321
Na én ezt most nagyon Adom
4.
4.
DarkLord
Nem lesz ez olcsó attól nem kell félni. Viszont az milyen már, ha a kifaragott Pinakkió-t (tudjátok Pinokkió párja meg hát őt faragta a mester fából és a régi játék karakterek mind olyanok , mintha fából faragták volna ki őket, de csíptük anno meg milyen volt az időben még ki is vertük rá...na jó ez a része vicc, de biztos volt ilyen beteg is :D) rakják bele az első részből az elég nagyot ütne így ebben a szép világban az a karakter :)
3.
3.
Stranger
#2: Az ára ugyan annyi lesz mintha új játék lenne. Ez mindig így volt később megjelenő játékoknál. Amúgy a PC-s változat még mindig eredeti áron van. Nem is akarják ezt olcsóbban adni...

#1
Na most mi azon a nagy bumm? Ingyen kapják a bónuszt.
A Croft birtokra kíváncsi vagyok... ez a zombizás szánalmas. Most már itt is? Annyi játékmódot lehetne beletenni, de nem. Zombik.
2.
2.
Yanez
Akkor beszelunk igazi karpotlasrol, ha az ara is barati. Igy vagy ugy, nalam talan elsonapos vetel.

szejko: Nem feltetlenul! Hiszen ha a jatekot a kontrollerrel is iranyithatod, es a vr csak a beleelest noveli, plusz jobban nezelodhetsz, akkor csak dob az elmenyen. Bar nekem is az a gyanum, hogy ez ilyen "railshooter" reszlet lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...