Need for Speed: Carbon képek és videóparádé

  • Írta: Daks
  • 2006. július 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Az IGN-es arcoktól az előbb kaptunk 27 vadi új Need for Speed: Carbon screenshotot és ha már ott voltunk, gondoltuk elhoztunk 7 darab in-game videót is.
Az IGN-es arcoktól az előbb kaptunk 27 vadi új Need for Speed: Carbon screenshotot és ha már ott voltunk, gondoltuk elhoztunk 7 darab in-game videót is.

A 27 képet itt helyben szemlélhetitek meg, a 7 darab észvesztő videót pedig egy 30 megás csomagba tömörítettük nektek a kényelmes letöltés érdekében. Nézelődésre felkészülni... Start!

28.
28.
tt43
sziasztok!!!! jó játék a carbon nem unalmas!!!! a grafika is egészjó

magyaritás is kéne,,,!!! DE CHEAT AL ROSSZ!!!!!!!!!!:))))))))





NA CS MAJD IRJATOK!!!!!!!!
27.
27.
misi1990
UGYE LESZ BENE SUBARU???????

26.
26.
misi1990
HA OLYAN LESZ A CARBON MIT A MOST WANTED AKOR EGY NAGY SZAR LESZ. ÉS EGY KÉRDÉS.SZERINTETEK EGY NVIDIA 6200-AS VIDEOKÁRTY ELÉG LESZ HOZÁ UGY JO KÉRDÉS. NA MINDEGY MAJD KIDERUL
25.
25.
kzsolt4444
Na szerintetek lessz neon??? Mer sztem nem és ez baj.

Mivan veled EA games remélem ez jó lessz mer az előző része 1 kalap szar sztem na aki szeretne beszélni erről vagy van új híre róla akkor írjon.

msn cím:kzsolt4444@citromail.hu
24.
24.
adi300
Jók a Videók De Aki Vezeti A Régebbi Tipusu Kocsit Az Béna!!!

22.
22.
adi300
Szerintem Ne Bántsuk A Carbont Lehet Hogy Aki Szidja Annak Lesz A Kedvence!!!DE NEKEM TETSZIK!!!!!

22.
22.
adi300
Csigábor Igazad lehet Aláirás:Spongyabob
21.
21.
crisztof
Skyline ugyse lesz benne mert az USA-ban közuton nem is közlekedhet
19.
19.
Daks
be=ne, vagyis NE HASZNALJATOK CSUNYA SZAVAKAT
18.
18.
Daks
ne beszeljetek csunyan, mert azokat a hozzaszolasokat ugyis toroljuk!



a penzert testuket arulo nokre, a nemiszervekre es a testnyilasokra rengeteg szep magyar szinonima van, keretik nem a legvulgarisabbat kivalasztani ezek kozul.



ha szeretnetek, hogy a hozzaszolasaitok megmaradjanak az utokornak akkor be hasznaljatok ilyen szavakat!
17.
17.
aron2
16.
16.
Maarcy
hű ez asztán a gfafika!!!
15.
15.
pstomi
még szerencse hogy ab bournautot nem szokták elszurni sőt az a legjobb játék lés annak játéknak a legszebb a grafikája. Nem értesm sokan miért a need for speedet tartják jobban. Amikor a bournautban még szitává törik a kocsi. Ök tudják én maradok a bournautonál. SZERINTEM A GBA-S ÉS A PC-S VERZIO UGYAOLYAN LESZ MERT ILYEN GRAFIKÁT GBAN LÁTTAM UTOLJÁRA.
14.
14.
kovik
Hát a képek és a videók alapján elég vegyes érzelmek vannak. Az autók grafikája szerintem nem jobb mint az NFSU2-ben, viszont minden egyéb grafikája szebb lett bármelyikNFS-hez képest.Az egy jó pont hogy lehet musclecarral versenyezni. Szerintem kellene bele nappal is, az ilyen kutak ledöntését és hasonlókat megcsinálhatnák jobban is. A csapatjáték szerintem nem lesz valami nagyonnagy szám. Szerintem összességében nem lesz jobb az előző 3 NFS-től (inkább összecsapottab lesz). Én biztos nem adnám ki ennyi újitással, és ilyen grafikával, mert ez így nemigazán álja meg a helyét egy önálló játékként. Dehát az EA már csak ilyen, mindenről lehúzza a legtöbb pénzt, és tönkreteszi a nagy neveket amennyire csak lehet.
13.
13.
Guppi
Ebbe is lesznek rendőrök?? Én a videóban eggyet se láttam. Nekem a grafika annyira nem lényeges (hisz ígyse olyan ronda!). Nekem ez a hegyről lefelé száguldozás hallásra naon teccik. Főleg ha jó sötét lesz...
11.
11.
Ca$h
Fplayer: Azért nem hinném, hogy most kezdtek el rajta dolgozni, amikor novemberben már ki is adják... lol! :)
10.
10.
Avium
eh a multiplayer-e ennek is tuti tele lesz csiter kis mocskokkal.. pedig az ember azert vesz original jatekot h a neten is tudja tolni.. amugy jol nez ki dehat.. a multiplayer ertelmenek hianya miatt egyszeruen nem tudok raizgulni
9.
9.
Ca$h
Hát ez így valóban nem volt valami meggyőző. Élőben kéne kipróbálni, mert a PGR3 egyenlőre úgy tűnik hogy agyba főbe veri...
8.
8.
Guppi
Nekem a Mia jobban teccet! Ahogy a képeket elnézem ha most wanted elidult a gépemen ez is elmegy simán. De ha már a grafika nem annyira szép legalább a játék legyen élvezetesebb!!
7.
7.
ldavid
nem tudom miért, de nekem ez határozottan jobban tetszik mint a MW
6.
6.
dezsiszabi
miért van nekem olyan érzésem, hogy negyedjére is ugyanazt a szemetet adják el?

jó, persze az egy jó volt, szép volt, mindenki istenítette (tudnám minek). de már a másodiknál elkezdődött a színvonal vészes csökkenése és most eljutunk odáig, hogy újra ugyanazt akarják elénkrakni. miért nincs mostanában semmi újdonság?
5.
5.
Alhun
Emberek, a videókból ítélve ez sem lessz nagy szám. Ha az MW a nép töbségének nem tetszett, ez se fog. És attól hogy optimistábbak leszünk nem fogunk kapni jobb játékot.
4.
4.
FNorberto
A grafika biztos veszettül jó lesz,de valahogy ez még a grafikát figyelmen kívül hagyva is elég ratyi.De reméljük jobb lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...