Így harcolunk majd a No Man's Skyban

Link másolása
Folytatódik a No Man's Sky múlt héten elindított videósorozata, melyben ezúttal a játék harcrendszerét ismerhetjük meg egy rövid, de annál látványosabb trailer keretein belül.

Egyre csak közeledik a No Man's Sky megjelenése - ha jobban belegondolunk, már három hét sincs az augusztus 9-i premierig.

A fejlesztők folytatják a múlt héten megkezdetett videósorozatot, melynek első részében a játék világát ismerhettük meg. Ezúttal kevésbé békés vizekre evezünk, íme, a harcrendszer:

16.
16.
tsulok
#15: "Ha mindenkinek más a világa, akkor hogy találkozhatunk?"
A galaxis fix, csak mindenki máshonnan, a galaxis szélének valamely pontjából indul.

"Ha vannak fix "rendszerek", és az a bizonyos közép is fix, akkor kb. 1 nap alatt eléri bárki, aki utánaolvas (tudom, ez cheat)"
Miért? Erőforrásokat kell gyűjteni, hogy fejleszt a hajódat, ruhádat...Ezen csak keveset segít az utánaolvasás.
15.
15.
Juha
#14: Ok, egy generált galaxis random pontján kezdünk, mint kiderült, azonban ha más játékossal is találkozhatunk elméletileg, akkor nem az van, hogy kidobnak egy adott térkép szélére, hogy menj befelé, akkor mi számíthat középnek? Ha mindenkinek más a világa, akkor hogy találkozhatunk? Ha vannak fix "rendszerek", és az a bizonyos közép is fix, akkor kb. 1 nap alatt eléri bárki, aki utánaolvas (tudom, ez cheat). Sokminden nem tiszta még nekem ezzel a játékkal kapcsolatban, de remélem ha ezekre választ kapok, akkor az nagyot üt majd.
14.
14.
godach
#13: Juss el a galaxis közepébe. Ennyi. Ha ebben valaki lát fantáziát, akkor neki való a játék. Ha nem, akkor nem neki való. Én kíváncsian marom mert remélem nagyon sok mindent nem lőttek el a fejlesztők. Problémák megoldások stb. :)
13.
13.
FreeKatana
Nem tudom hova tenni ezeket az utazz az űrben és fedezd fel a sokcsilliárd bolygó egyikét játékokat. Kipróbálnám majd, ki is fogom, hogy legyen róla végre bármi fogalmam, de úgy képzelem, hogy 5 bolygó után megunom, mert nem látom a motivációt. Mit kell csinálni ezekben? Mész oszt lősz mintájára: Mész oszt felfedezel? Ahogy elnézem nincs egy történet, amit végigkövethetsz, nincsenek igazi feladatok, csak kereskedés (az Elitben legalábbis ilyesmi van ha jól tudom), meg néha valami harc. Fogjam fel úgy, mint mondjuk egy Euro Truck Simulatort, ahol mész A-ból B-be, hogy leszállítsd a cuccot, meg pimpeld a gépedet, azt kész?
12.
12.
Necreon
Az a helyzet, hogy egy, illetve sokkal több ehhez hasonló trailert lerakott a Frontier is az asztalra az Elite: Dangerous-höz, és hatalmas átb.szás, soha az életben nem fogsz olyat látni ingame.

Megvárom azért a megjelenés utáni első hónapot.
11.
11.
Juha
Mondjuk az "epic space battles" kifejezést kicsit túlzónak érzem, a freespace 1-2-ben komolyabbak voltak, pedig nem ma készültek...
Ettől függetlenül én is várom mi lesz belőle, az alapötlet jó, de kicsit ilyen single-mmo keveréknek tűnik, ami mindkét műfaj rovására megy.
8.
8.
shatterhand
#5: Coop van. Ha megtalálod a másikat amire kb trillió az egyhez az eselyed:)
6.
6.
giga321
Minimum 1 hónapot fogok várni mielött megveszem, de lehet többet is. Nagyon sok tesztet fogok nézni és olvasni. Akarom, hogy jó legyen a játék, de ha nem akkor borzalmasst fogok csalódni.
5.
5.
exonic
#2: Yupp, egy demó, vagyis bocsánat, ahogy ma hívják "Open Beta" elég jó lenne...
Jó lenne látni hogy mire is megy ki a játék, milyen elfoglaltságok vannak benne, lehet-e CO-OP-ba nyomni és hasonló...
Várjuk az első értékeléseket... :)
2.
2.
Angelwing
Nem lehet eldönteni a videó alapján hogy ez jó játék lesz-e. Ezt ki kell próbálni hogy kiderüljön mennyire jó. Most lenne jó egy demó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...