Watch Dogs 2 - a Ubisoft nagyon bizakodó

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 21.
  • Hír
Link másolása
Yves Guillemot, a Ubisoft vezére a cég nemrég tartott pénzügyi konferenciáján elárulta, hihetetlenül bizakodóak az idei E3-on bemutatott Watch Dogs 2-vel kapcsolatban.

Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója szerint hatalmas potenciál van a Watch Dogs 2-ben, így az elvárások is elég nagyok a játék eladásaival szemben.

A francia kiadó vezetője szerint a játékmenet, a hackerkultúra alapján ihletett történet, illetve a különböző lehetőségek - kezdve a kooperatív móddal - egy olyan együttes egyveleget fognak alkotni, amivel akár az se tűnik elérhetetlennek, hogy a cég 30 éves történetének legjobb eladásait produkálja a folytatás.

Guillemot azzal folytatta, hogy a Watch Dogs 2 hivatalos bejelentése utáni reakciók nagyon pozitívak voltak, így nem tartja meglepőnek, hogy közel 30 millió megtekintésnél jár a játék bemutatkozó előzetese.

Az első Watch Dogs még 2014-ben jelent meg és a premiert követő első két hétben közel 4 millió darabot adtak el belőle.

A Watch Dogs 2 november 15-én mutatkozik be PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Az új rész San Franciscóban fog játszódni, főhőse pedig egy Marcus Holloway nevű hacker lesz.

43.
43.
KopyAti
#37: Az első is lokalizálva volt! ;)
42.
42.
expresss
engem nem nagyon érdekel ez a sztori de ha honosítják megveszem más esetben kuka
41.
41.
#35: Örülök, hogy végre felfedeztétek, mi folyik itt, de könyörgöm, legalább olvassátok végig a kommentek tartalmát, és kicsit mérlegeljétek a dolgot, mielőtt kivétel nélkül moderáljátok az összeset. Viszont ha ennyire tabu a rasszizmus az oldalon, akkor készüljetek fel, mert biztos fogtok még hasonlót más hír alatt is látni tőle, úgyhogy egyszerűbb lenne egy ban.
40.
40.
Dreadlox
#34: Tudom:D Igazából mindkettőt a kalóz módon vittem még ki :D De már ott figyel a steam accomon :D Igazából a The Club-ot is ezért vettem meg. Mindenki lehúzta anno mert nem egy call of duty volt, pedig egy vérbeli arcade shooter ráadásul pontra mennek a pályák ami tiszta fun lehet egy buliba :D Kicsit Tony Hawk beütése van, csak itt deszka trükkök helyett akciódúsan kell gyilkolni(ricoshot amikor visszapattan a töltény) :D
38.
38.
Beniciodeltoro
37.
37.
Arsenal4ever
ha lesz benne magyar felírat adunk neki esélyt!
34.
34.
Chrysh
#28: +1111111111 Remek játékok!
33.
33.
Beniciodeltoro
32.
32.
krissz70
Mire fel ez a nagy néger utálat, nekem sem jönnek be, de most akkor mivan ha a karakternek olyan a bőrszíne?
31.
31.
Beniciodeltoro
#29: Nylevtannácikám még nem hallottad ezt a szóhasználatot ?
Ne tegyed az agyadat.
30.
30.
#29: Bocs még egy utolsó, így lehetne jobban megérteni hogy:
- Az nekem nem tetszik vs Az nekem nem tetszel (most akkor AZ vagy TE nem tetszel? érted) :D Bocs de tisztába akartam tenni ezt a furaságot :)
29.
29.
#27: Milyen szóhasználat ez hogy "nekem se gyerebe" :-D Miért váltasz második személyre, amikor harmadikról beszélsz? Többektől hallottam már ezt de nem fogom fel miért, "ez a dolog nekem nem jön be" EZ vagy Ő NEM JÖN BE, nem pedig EZ VAGY Ő NEM GYEREBE (Te, ami második személy) te gyerebe, mindegy baze, nem baj nekem, azt írtok amit akartok ez mekkora hülyén hangzik már? :-DD
28.
28.
Dreadlox
A kritikák legtöbbször csalnak. Annyi alulértékelt játék van, amik megérdemelnék a figyelmet. Ott van remek példának a Binary Domain. Szerintem egy alulértékelt gyöngyszem. Vagy a Spec Ops: The Line. Meg merem kockáztatni hogy a Technomancer is egy ilyen játék. De majd leárazásnál beszerzem. Szóval én már csak 1-2 ember szavának hiszek, akit nem tud beszívni a hypevonat. Már TotalBiscuit-ben sem bízok ilyen téren, mert ő elszórakozik egy sima kártyajátékkal is meg indie címekkel is. Nekem az ilyen ultralowbudget játékok nem nagyon adják. Csak a klasszikus SNES/NES korszakokból.
27.
27.
Beniciodeltoro
#25: Nekem elég a gameplay videó, különösebben nem izgat fel hogy ellövik a sztorit, és a játszhatósággal is képben leszek.
#23:
Hipszter negro nekem se gyerebe.
A Fifában is elcseszték hogy nincs választási lehetőség fehér és afro csóka között.
26.
26.
PaprikaJancsi
#25: De ő nem vesz 70 euros tételt, csak max. 5 dolláros bundle-ket. Az meg nem akkora pénz, hogy utána járjon minden címnek ami a csomagban van, hogy milyen az értékelése.
25.
25.
Őrnagy
Ja, én sem hallgatok senkire, de egy 70 €-s játékot nem veszek meg vaktában. Elolvasok pár tesztet, mert videót hiába nézek, ha külsőre szar, még lehet jó játék.
23.
23.
olymind1
Ez a Marcus csóka számomra még mindig ellenszenves.
22.
22.
#21: Pedig mennyien így döntenek :D ha szar értékeléseket kap, sokan akkor rá se néznek a termékre. Vicces dolog
18.
18.
kopic
Pedig ilyen irritalo ( szivlapattal vernem szet aki kitalálta) foszereplovel es sztorival is tuti, hogy tobb millát eladnak majd.
17.
17.
crytek
#16: Engem nem befojásol szerencsére...
16.
16.
#15: Nem helyetted dönt, de befolyásol a döntésedben. Nagy különbség.
15.
15.
crytek
#14: Ne általánosíts. 1200+ játék van a steam fiokomon.Egyetlen egy db sincs amit azért vettem mert a józsi azt mondta fasza.Ilyen nincs.
Szerencsére nekem van saját skillem és eltudom dönteni nekem mi a jó.Szép is lenne ha mások döntenének helyettem..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...