Gwent - a CD Projekt konzolos cross-playt szeretne

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 22.
  • Hír
Link másolása
A CD Projekt CEO-ja, Marcin Iwiński az IGN-nek elárulta, nagyon drukkolnak a Rocket League alkotóinak, ugyanis ők is szeretnék, ha legújabb játékuk, a Gwent: The Witcher Card Game konzolos cross-play opciót kapna.

Tegnap számoltunk be róla, hogy a Rocket League fejlesztői, a Psyonix elkészült azzal a technológiával, ami lehetővé tenné, hogy a PlayStation 4-es játékosok akár Xbox One-os társaikkal együtt mókázzanak az arénákban. A nagy áttörésre azonban még várni kell, ugyanis ahhoz, hogy ez létrejöjjön, még a Sony áldására is szükség van.

És talán könnyebb lesz a japán óriást meggyőzni, ha a kezdeményezés mögé más játékfejlesztők is felsorakoznak. Éppen ezért örömteli, hogy a CD Projekt vezére, Marcin Iwiński úgy nyilatkozott az IGN-nek, nagyon drukkolnak a Rocket League-nek, mert ők is szeretnék, ha az idei E3-on bemutatott kártyajátékuk, a Gwent: The Witcher Card Game is megkapná a konzolos cross-playt.

Iwiński azt is megerősítette, hogy a még idén zárt bétával jelentkező alkotás kapcsán a Microsoft már rábólintott a konzolos keresztplatformos lehetőségre, így tényleg csak a Sonyn múlik, mikor adnak zöld utat a lehetőségnek.

4.
4.
Gykrizsi
Nő a nyomás a Sonyn, várom mit lép.
2.
2.
elgeri
Apa kezdődik... !
Talán lesz szép új világ, ahol mindenki EGY lesz?! :)
1.
1.
DarkLord
Imádtam a Witcher mindenségét, de ebből a kártyajátékból egyet játszottam a több száz órányi kalandozásom során...lehet most, hogy egy ideje semmit nincs tenni a játékban nekiesek, majd , de őszintén nem nagyon vonz. Lehet, ha a játék mellé kaptam volna fizikai formában érdekelt volna, de így a játék során nem vonzott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...