Gwent: The Witcher Card Game Mobil, PC, PS4, XBOXONE

A The Witcher világában játszódó kártyajáték, amit Geralt is gyakorta űzött az RPG-sorozat harmadik részében.

Vadiúj The Witcher-könyvön dolgozik Andrzej Sapkowski

Tíz évvel a sorozat legutolsó darabja, a Viharidő után újra Vaják-regényen dolgozik Andrzej Sapkowski. A lengyel író jól halad, talán egy év alatt be is fejezi a könyvet. Folytatódnak hát Geralt kalandjai.

Egy Witcher-kard is rejtőzik majd a Cyberpunk 2077-ben

A CD Projekt egy legendás Witcher-témájú kardot és más cuccokat is hozzácsapott a Cyberpunk 2077 hamarosan megjelenő Phantom Liberty bővítményéhez.

Leépítések a CD Projekt RED-nél is, a Gwent fejlesztése leáll

A The Witcher-játékok fejlesztője körülbelül harminc alkalmazottját bocsájtja el, mivel a Gwentet nem fejleszti tovább a lengyel stúdió. Pontosabban a közösség kezébe adja a kártyajátékot.

Tavaly is jól ment a CD Projekt RED szekere

A lengyel kiadó-fejlesztő is közzétette a 2022-es évre vonatkozó pénzügyi jelentését, ebből kiderült, hogy 66 százalékos nyereségnövekedést ért el a vállalat. Még mindig viszik a játékaikat, mint a cukrot.

Úgy tűnik, kooperatív mód is lesz az egyik új The Witcher-játékban

A CD Projekt RED álláshirdetéseinek köszönhetően egyre több infómorzsát szedhetünk össze a The Molasses Flood berkeiben készülő The Witcher-játékról.

Jövőre nyugdíjba vonul a Gwent: The Witcher Card Game

Egyszer minden jó véget ér, ezalól pedig nem kivétel a Gwent sem. A Witcher 3-ban megismert, majd önálló címként tovább fejlődő kártyajáték jövőre kapja meg az utolsó bővítményeit.

Újabb előzetest kapott a The Witcher előzménysorozata

A The Witcher: Blood Origin 1200 évvel Geralt kalandjai előtt játszódik majd, így egy teljesen új történetet fog elmesélni a rajongóknak.

Henry Cavill kiszáll a The Witcher-sorozatból, Liam Hemsworth veszi át a helyét

Kiderült, hogy biztosan kap negyedik évadot a The Witcher-sorozat, azonban Henry Cavill nélkül folytatódik az adaptáció.

Elhagyja posztját a CD Projekt RED alapítója és társelnöke

Marcin Iwiński a kezdetektől, a CD Projekt RED megalakulása óta a lengyel stúdió élén állt, most azonban bejelentette: közel harminc év után visszavonul a vezetői funkcióiból, de azért nem megy túl messzire.

Csak jövő nyáron jön a The Witcher harmadik évada, előbb a Blood Origint kapjuk meg

Egy picivel talán többet kell várnunk a The Witcher-sorozat harmadik évadára, mint gondoltuk, de addig sem maradunk néznivaló nélkül: a Blood Origin előzménytörténetébe már karácsonykor beleáshatjuk magunkat.