11 percig mozog a Cuphead

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 24.
  • Videó
Link másolása
Az Eurogamer egyik szerencsés szerkesztője Londonban már most kipróbálhatta a Cuphead első pályáját tartalmazó demót. Élményeiből egy videó is készült, így meglehetősen hosszan, 11 percen át mozog a játék.

Az Eurogamer legfrissebb Cuphead-videójában három főellenfélharcot és rengeteg platformer részt is láthatunk, vagyis a játék korábban beígért esszenciája egy az egyben visszaköszön.

A klasszikus jazz-felvételekkel és a '30-as évek rajzfilmjeinek látványvilágával operáló Cupheadnek eredetileg tavaly kellett volna megjelennie, de a fejlesztők idén év végére tolták át a premiert, ami PC-n és Xbox One-on lesz esedékes.


13.
13.
PaprikaJancsi
#11: Ja van benne coop, talán Mughead a második játékos.
12.
12.
dcba
#9: Nelkuled keveswbb lett volna ez a topic. Koszonjuk, h jelenleteddel emelted a hozzaszolasok szinvonalat.
11.
11.
Hunszi
#1: Egyetértek, de ha esetleg nem jön szerintem az se baj, nem lehet olyan nagy gépigénye, hogy gamer PC kelljen hozzá, így a kicsi side-vason is elfut a PS mellett :) talán a coop miatt lenne jó, ha PSre is jönne, tudtommal az is van benne.
9.
9.
user101
Borzasztóan taszit, mind a hangulat, technikai megoldás és a design is. Vallatásra tökéletes, sugárban hanynék tőle epét... ;(
8.
8.
Edgar26
A játékmenet semmi újat nem mutat és kicsit zavar, hogy folyamatosan lőni kell. De ennyi a negatívum, egyenként a hangulata és ötletei nagyon tetszenek, biztosan be fogom szerezni.
6.
6.
PaprikaJancsi
5.
5.
TDavid22
4.
4.
dcba
#1: En is imadom, nagyon varom mar, h kijojjon. Ha jol emlekszem egeszen regota hallani lehetett rola, h keszul, eleg kis csapat dolgozhat rajta, ha ennyi idobe telik a fejlesztes.
3.
3.
Chrysh
Azért a köztes platformer részek lehetnének egy kicsivel ötletesebbek, ezt leszámítva a bossharcok nagyon hangulatosak.
2.
2.
#1: Ugyanezt gondolom, zseniális játék lesz.
1.
1.
Yanez
Komolyan mondom, ennek a játéknak annyira el van találva a korabeli hangulata, hogy az egyszerűen lenyűgöző! És azok a muzsikák! :) Remélem jön majd PS-re is, mert amúgy mászthev.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...